Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg Budapesti srácként mi lehet a gond, hogy senki nem akar velem randizni?
Tehát tiszta sok, hogy meleg vagyok. Akit esetleg zavar, az ne is olvassa tovább, csak ha tud tanácsot adni.
A lényeg, hogy egy 23 éves vékony srác vagyok, kb 183cm magas, kék a szemem.
Egyszerűen társkeresőn bárkire rá írok, aki tetszik, az egyszerűen elutasít. Pedig tényleg nem a 10/10-es srácokra írtam rá, mert ott azért semmi esélyem sincs, tehát átlagos srácokra. De semmi.
Igazából mindössze kétszer jártam összesen, mind a kettő esetben 2-3 hónapról beszélünk, aztán dobtak.
Nem is szerettek egyénként, mert tettek amit tettek. A lényeg, hogy semmi randim sincs, van hogy fél év eltelik úgy, hogy senkivel nem sikerül össze hozni legalább 1 randit.
Most jelenleg 4 hónapja semmi nem volt, még kaland sem (bár ezektől mindig félek, meg nem is szeretem).
Szóval nem tudom, miért nem kellek, nem vagyok kövér meg semmi ilyesmi. Egyszerűen mint ha nem is léteznék.
Csak olyan rossz, hogy elmentem sétálni a városligetbe, és mindenki kézen fogva sétálgat, csókolózik stb, nekem meg szinte alig volt bármi hasonló. Haza is jöttem inkább.
Mit tegyek, hogy ne utasítanak mindig vissza?
Próbáltam anno, semmi.
Néha mostanában is rá írtam, de választ sem kaptam.
Az átlagos fiút legalább oda írták, hogy bocs de nem.
Próbálj meg a való életben ismerkedni. Tudom hogy nem egyszerű, de van pár meleg barátom és akik működő kapcsolatban vannak mind a való életben ismerkedtek meg. Ha vállalod a baráti körödben, munkahelyeden, előbb utóbb kinyílik a világ és megtalálnak majd akik érdeklődnek irántad.
Majd ha vége a vírusnak akkor pedig járj társaságba, valami hobbidnak megfelelő közösségbe stb.
Ahogy mondod, társkeresők az emberek felszínesek. 90%ban a képed fog dönteni. Ez azt jelenti, hogy nagyon nagy eséllyel ott a gond.
Láttam én már olyan srácokat, akiknek a paramétereik (súly magasság stb) jók voltak, mégis úgy néztek ki, mint egy rakás szerencsétlenség.
Most inkább hagyom az egészet. Semmi értelme nem volt.
Gondolom nem nézek ki jól azt ennyi. Ez miatt nem is lesz senkim onlinen.
Facebook csoportok is ugyan azok, mint a társkereső appok. Ott is kép dönt.
Szóval most egyenlőre ennyi. Törölve lettem minden honnan.
Tettem, úgy sem ment.
Most is bekövetett egy meleg srác instán. Helyes volt nagyon, de nem akartam tolakodó lenni meg egyből letámadni, hogy ismerkedni is szeretnék vele. Egyszerűen megköszöntem neki a bekövetést és ennyi. Rá pár órára mire észrevette, már le is tiltott.
Pedig csak megköszöntem neki :(
Társkeresőn is folyton ez van, letiltanak, vagy bocs nem vagy az esetem szöveggel leráznak.
Szóval nem tudom, ebben én így hosszú évek után beleuntam, belefáradtam, elfáradtam....
Csak például sima kalandba is benne lennék már, de az se jön össze. :/
Szóval most akkor minek pazaroljak erre energiát? Csak felmegy a vérnyomásom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!