Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kínos vagy vicces társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos vagy vicces társkeresési / ismerkedési bakik, amiket megbántatok?

Figyelt kérdés

Mik estek meg veletek? Nekem sok olyan volt, ami akkor és ott szánalmas és kínos volt, utána meg baromi mérges voltam, hogy elcsesztem. Utólag meg már persze vicces is valahol.

Egy példa tőlem, ilyen vissza nem térő esélyekre gondolok: rapidrandin voltam, több csaj tetszett. Aki legjobban bejött, azzal véletlenül hazafelé egymás mellett utaztunk a metrón. Beszéltük, kinek hogy tetszett ez a rapidrandi rendezvény. Egyszer csak megkérdezi, hogy mit csinálsz holnap? (szombat volt.) Zavaromban azt mondtam, hogy semmit, otthon rendezkedek. Kérdem, ő mit csinál. Azt mondja, ő is semmit, majd leszáll a megállójánál, mielőtt mondhattam volna, hogy hát akkor randizzunk. Egyértelmű volt a jele, de zavaromban később esett le nekem:) Soha többé nem láttam.

Volt hosszú kapcsolatom is több, szóval sikerben is volt részem, csak most eszembe jutnak az ilyen régi szarvashibák. 41F

2021. márc. 1. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
70es 22èves sztori.
febr. 24. 15:40
 72/78 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár éve egy haveromhoz átmentem dumálni, meg LAN-ozni. Hívta egy csajismerősét is, hogy majd jól összehoz minket. Minden jól alakult, egészen addig, amíg (mivel a padló elég csúszós járólap volt) a csaj mellettem elsétálva elcsúszott (szerintem szándékosan csinálta amúgy), én reflexból el akartam kapni (mint a filmekben), de sajnos én is megcsúsztam... és összefejeltünk. Na addig tartott kb az ismerettség...
tegnapelőtt 13:14
 73/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vagyok a főszereplője a sztorinak. Egyszer régen álldigáltam a Móricz Zsigmond körtéren, vártam a villamosra. Egyszer csak odajött hozzám egy srác, a kezembe nyomott egy csokor virágot és elment. Nem is mondott semmit. Kicsit kínos volt, a várakozó emberek eléggé megnéztek. :)
tegnapelőtt 15:03
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
#73 Gondolom bèkülni vagy más okból másik lánynak vitte de a lány nem fogadta el el se jött így a pasi az első szêp lánynak adta.
tegnapelőtt 15:42
 75/78 anonim ***** válasza:

Az egyetemen volt egy srác, akivel évekig kerülgettük egymást. Tetszettünk egymásnak, de mindig vagy neki volt valakije, vagy nekem. Egyszer egy hosszas 3,5 órás vonatozás kettesben hazafelé úton végülis jól kibeszéltük ezt a helyzetet. Aztán mondta, hogy van neki egy bátyja, aki pont úgy néz ki, mint ő, és éppen szingli, ha gondolja, összehoz vele. Meg is beszéltük, hogy oké, elmegyünk négyesben valahová, aztán majd hirtelen dolga támad, és otthagynak kettesben vele.

Meg is történt a dolog, és elég vicces volt, mert annyira átlátszó volt, hogy az már-már kínos is lett volna. A srác nem tudta, hogy én be vagyok avatva, azt hitte én is "áldozata" vagyok ennek a sztorinak. Amúgy nem, sajnos nem hasonlított az öccsére, és nem nagyon tetszett nekem, de gondoltam, hogy adok neki egy esélyt. A srác mondta, hogy egyedül azért nem szidja le az öccsét, mert igazából tetszem neki, és örült, hogy így alakult. Beszélgettünk vagy egy órát, majd kijelentette, hogy hétvégenként szokott buliba járni, ahol jól be szoktak drogozni. Na, ott lett elegem, akkor mondtam, hogy szerintem nekem dolgom van.

Mondta, hogy majd felhív, hát nem vagyok rá büszke, de mondtam, hogy hagyd, majd én hívlak téged. Persze már ott tudta, hogy soha az életben nem fogom keresni. Utána az öccsével sem nagyon találkoztunk többet.

tegnapelőtt 15:55
 76/78 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam volna egy rendes lánnyal, akivel megvolt a közöshang, napokon át irogattunk. Internetes ismerkedős karrierem során, ő egy ritka kivétel volt. Sors fintora úgy hozta, hogy még a parkolóban is egymás mellett parkoltunk. Életében nem járt az adott helyen. Én pedig arra számítva hogy van helyismerete bementem. (Nem volt) Ő látta hogy bemegyek, és kérdezte hol vagyok (mindezt irogatva). Én írtam, fáziskésekben ment a válaszolas. Állítólag el is mentem mellette még ő keresett. Végül mikor kimentem a parkolóba már nem állt kocsim mellett másik autó. 😥 Még írta hogy bepánikolt hogy nem talál és inkább elment. Illetve, nála ez eddig tartott és nincs túl az előző kapcsolatán. Illetve ne vegyem magamra, meg ne haragudjak, és más vagyok mint az átlag. Aztán minden jót kívántunk egymásnak és elköszöntünk. Azóta még néha előjön, és azon gondolkodom, hogy"mi lett volna ha?".
ma 01:13
 77/78 anonim ***** válasza:
100%

76

"Még írta hogy bepánikolt hogy nem talál és inkább elment. Illetve, nála ez eddig tartott és nincs túl az előző kapcsolatán. Illetve ne vegyem magamra, meg ne haragudjak, és más vagyok mint az átlag."

Ebből soha nem lett volna semmi. Én nő létemre vártam férfiakra negyed meg fél órát is. (Most már azt gondolom, hogy nagyon hülye voltam.) Gondolj bele, ugyanott voltatok ugyanakkor. És nem tudott megvárni? De ez még semmi. Nem volt túl az exén. És ez a "más vagy, mint az átlag"? Mégis mit jelent?

Elhiszem, hogy keserédes dolog régi időkön merengeni, de itt még személyesen se találkoztatok.

ma 07:51
 78/78 anonim ***** válasza:
76: Szerintem nagyon jól jártál, hogy ez így alakult, ez a nő totál elmebeteg lehetett. Aki attól bepánikol, hogy nem talál pár percig, azt jobb nagy ívben elkerülni. Plána azt, aki ezen felbuzdulva ilyen hülye szöveggel jön, hogy nincs túl az előzőn. Ha ez igaz, akkor téged csak arra akart használni, hogy visszaélessze az egóját, vagy az exét féltékennyé tegye, esetleg bebizonyítsa neki, hogy másnak is kell, te voltál a bosszúfiú.
ma 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!