Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves fiúk, mit vártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiúk, mit vártok el egy kapcsolattól?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A húszas eveim elején járó lány vagyok,volt egy hosszabb komolyabb és két rövidebb kapcsolatom. Eddig azt tapasztaltam,hogy hiába terveznek velem komolyan,egy idő után mindig oda lyukadunk ki,hogy túl "komollya"válik nekik a kapcsolat és még szeretnék kielni magukat csajozás téren. Amivel persze semmi probléma nem lenne,de borzasztóan nagy pofatlansagnak tartom,hogy jönnek a komoly kapcsolattal és hogy arra vágynak, majd fel-egy év után mégse, mert még fiatalok. Kíváncsi vagyok,főleg a húszas fiúk velemenyere,hogy ők is inkább eldobnanak egy tényleg harmonikusan működő kapcsolatot pár kósza numeraert vagy vannak,akik értékelik azt,ha van mellettük egy társ, aki partner mindenben,bármiről lehet vele beszélgetni, nyitott,őszinte és hűséges és a szexuális élet is elvezetet nyújt?

Tudom,hogy vannak kivetelek,eddig sajnos nem futottam bele,de kíváncsi vagyok,hogy melyik tipusból van több 😊

2021. márc. 1. 15:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem gond itt azzal van hogy idiótákkal ismerkedsz. Ha pl valaki komoly kapcsolatot akar mint ahogy énis az később nem igazán fog változni és nem az az első gondolata olyankor egy srácnak hogy húúde jó lenne lefeküdni azzal a lánnyal hanem vár vele, akikkel eddig voltál éretlen gyerekek voltak akik csak szexet akartak. 25/f
2021. márc. 4. 14:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Minden ilyen kapcsolatomban vártunk a dologgal, hónapokat is. Aztán okés volt minden, az egyikben tényleg nagyon passzoltunk, majd mégis lelépett, mert még szeretett volna másokkal is ismerkedni.
2021. márc. 6. 09:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert nem akartak semmi komolyat, ha akartak volna akkor nem léptek volna le ha én szeretek valakit és komoly kapcsolatot szeretnék az illetővel akkor nem fogok lelépni és másokkal ismerkedni:D szerintem kivárták mig lefeküdtél velük aztán léptek. (előző voltam)
2021. márc. 6. 10:41
 14/22 A kérdező kommentje:

Mondom,nem egyből léptek le, általában pár hónapot vártunk a szexszel, majd hónapokat voltunk együtt és utána léptek le.

De mindegy,nem is ez a része érdekel, mert egyiktől sem akarok semmit,csak nem értem, hogy miért nincs annyi gerinc az emberekben, hogy őszintén elmondjak, mi az,amire igazából vágynak ahelyett,hogy bekamuznak valamit és szánt szándékkal fájdalmat okoznak egy olyan embernek,aki törődik velük.

2021. márc. 6. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Azért nem őszinték, mert ha ténylegesen elmondanák, mit akarnak, akkor lehet, hogy nem kapnák meg tőled azt, ezért inkább azt kamuzzák, hogy ők komoly kapcsit akarnak xD
2021. márc. 6. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én sose szoktam igy viselkedni inkább őszinte vagyok még ha az bántó is. Legtöbb ember alapbol ilyen, nálam is voltak már hasonló csalódások, nekem pont ezért nem is kell most kapcsolat
2021. márc. 6. 11:53
 17/22 A kérdező kommentje:
Örülök 15-ös, hogy más emberek átb*szását ennyire viccesnek találod. Nem használták ki,a kapcsolat közben normálisan viselkedtek,mindent megkaptam tőlük érzelmi téren, épp ezért ért váratlanul, amikor szakítani akartak. Nem gondolnám, hogy valaki hónapokat szánna arra,hogy megismerjen egy másik embert es annak családját,ha csak d*gni akarna,itt inkább arról van szó (szerintem),hogy komolyat akarnak, de amikor tényleg komoly,akkor azt már terhesnek érzik, mert éretlenek. A kérdés az lenne,hogy hogyan lehet eút előre kiszűrni? Vagy nem lehet és lépten-nyomon ilyen típusú emberekbe futok majd bele,akik a velem való kapcsolatuk közben jönnek rá, hogy ez baromira nem nekik való?
2021. márc. 6. 12:19
 18/22 anonim ***** válasza:
16 vagyok. Szerintem sokan megrémülnek ezek az éretlen emberkèk a komoly kapcsolatoktol, ezt előre kiszurni? Hát nem tudom nekem volt olyan lány ismerősöm akit hasonló képpen hülyitett egy srác. Ugyan úgy megismerte lány családját hónapokig elvoltak aztán dobta a csajt egy másik lány miatt és még kapcsolat után is ráirt néha csak hogy piszkálja. Az én véleményem az hogy ma már jobban oda kell figyelni kit engedsz be az életedbe, nagyon sok rossz indulatú gyökér van aki csak tönkre akarja tenni a másikat ilyen huzásokkal. Én kivánom hogy találj egy normális srácot ne ilyen idiótákat :/
2021. márc. 6. 12:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, aranyos vagy 😊 Még csak kilenc hónapja vagyok egyedül, de azért már érzem, hogy jó lenne egy normális ferfi (és nem fiu) tarsasaga😅
2021. márc. 6. 12:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát én már 2 éve vagyok egyedül, de kezdem elengedni hogy találok valaha is normális lányt.. manapság nem könnyű és amilyen szerencsém van mindig kifogom énis a rosszat (előző)
2021. márc. 6. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!