Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált férfiak, hol szoktatok ismerkedni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 12:20
12/21 anonim válasza:
Én se szoktam ismerkedni. Nagyon ritkán kezdeményez nálam valaki. Ebből vagy lesz kapcsolat vagy nem. Már megszoktam, hogy többnyire egyedül vagyok.
13/21 anonim válasza:
Kit vagy kiket nem találsz kérdező?
Mert ha a társkeresőn nem találsz ilyet az olyan mint ha nem találnál vizet az óceánban.
Ha csakis ilyen férfiakat keresel akkor pedig a legjobb helyen jársz, a legnagyobb arányban itt találsz introvertált férfit.
Csak ki kell írnod az életkort és hogy milyen férfire volna szükséged, és utána várni a privátokat, lesz bőven.
Többsége intro
16/21 anonim válasza:
Ha szeretnéd, írj nyugodtan. :)
17/21 anonim válasza:
Én itt szoktam és más online oldalakon, volt már belőle 1 hosszabb kapcsolatom és rövidebb kapcsolatnak se mondható.
19/21 anonim válasza:
Sehol, itt flörtöltem privátba, de amúgy személyesen elég béna vagyok, nem tudom mit illik kérdezni. Itt nem olyan kínos, de nem is vágyom most semmi komolyra.
20/21 anonim válasza:
Azért az introvertraltsagot nem kéne keverni azzal, hogy valakinek nem megy a csajozás,pesszimista, és befordult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!