Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan férfival, akinek a kedvenc hétvégi programja egy jó alapos nagytakarítás a lakásban?
Tehat. Rinyaltok, hogy a ferfi lusta, igenytelen es nem kepes a porszivozasr sem.
Rinyaltok, ha a pasi rendet tart, tudja mi az, hogy szemetes es ne adj isten, nem a kocsmaban tolti a hetveget, hanem arra hasznalja az idejet, hogy takaritson.
Dontsetek mar el mit akartok...
Gondoltam mucika, hogy utalsz takaritani, furdeni azert szoktal?
Nem is varok mar semmit a mai nok tobbsegetol. De persze ok elvarjak ezeket a ferfi dolgokat, mint kocsi, jo kereset, vallalkozas, de a tobbseg a porszivot sem tudja bekapcsolni.
Gondolom keves idod marad a kocsma utan.
Woww.
Mindezt abból szűrtétek le, hogy én és néhány más válaszoló utánunk takarítani?
Csodálatos 😂
Azok a puffogó férfiak, akik itt kutyázzák azokat a nőket akik a hétvégét nem jó alapos takarítással szeretnék tölteni, elmesélem, hogy van gyerekünk, naponta hozom-viszem suliba, oviba, közben letolok 9 órát majd hazamegyek és nincs olyan nap, hogy a párom ne az én főztömet egye. Ellátok 6 macskát és egy kutyát is, utána amikor vége a napnak próbálunk együtt lenni és jól érezni magunkat amíg ki nem ájulunk. 3 hetente takarítónőt hívok aki végig takarítja az 5 szobás lakásunkat. Hálistennek kiveszi a részét a házimunkából mert bár minden mindig a feje tetején áll programban is és munkában is, azért általában nálunk rend van.
Nem várja el, hogy a hétvégét takarítással töltsem mert tudja, hogy a portalan könyvespolcnál sokkal fontosabb, hogy némi minőségi időhöz és némi friss levegőhöz juthassunk a hajtás után.
Aki abból, hogy egyes nők, pl. én nem akarnak hétvégén is ugyanúgy gályázni, mint hétköznapokon azt szűrik le, hogy lusta pics@k, azok nyugodtan keressenek olyat akik szét akarják hajtani magukat, kiégni és ott hagyni az ilyeneket a fenébe, hogy normálisan tudjanak ÉLNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!