Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ha még sosem volt kapcsolatom?
Mit kamuzzon?
Nem tetszett azoknak a lányoknak akiknél próbálkozott.
Neked ezen mi olyan hihetetlen?
Nyilván nem egy szépfiú a kérdező.
Persze ilyenkor jön a szokásos duma hogy próbálkozz a szinteden.
Mondani ezt könnyű, csinálni már nehezebb.
Megnézném te hogy mennél egy olyan nőhöz oda, akitől kiráz a hideg is, csak mert neked "az a szinted".
Az a baj veletek, hogy nincs bennetek semmi empátia.
"idén leszek 29 éves aztán utána 30"
Aztan meg 31 meg 32....
"Mihez kezdjek"
Talalj valami hasznos elfoglaltsagot, amihez ertesz, es szeretsz csinalni, es ne engedd, hogy a nok penzzel lehuzzanak....
36F incel
"11/16 anonim ***** válasza:
Mit kamuzzon?
Nem tetszett azoknak a lányoknak akiknél próbálkozott.
Neked ezen mi olyan hihetetlen?
Nyilván nem egy szépfiú a kérdező.
Persze ilyenkor jön a szokásos duma hogy próbálkozz a szinteden.
Mondani ezt könnyű, csinálni már nehezebb.
Megnézném te hogy mennél egy olyan nőhöz oda, akitől kiráz a hideg is, csak mert neked "az a szinted".
Az a baj veletek, hogy nincs bennetek semmi empátia."
1.: Akkor több csajnál kell próbálkozni.
2.: Igen, a "SZINT"!!! Én hiába akarok ilyen nőket: [link] Ha ez a nő a valós szintem, a külsőm, pénzem, melóm, lakóhelyem, eszem, farkam,... alapján: [link]
3.: A ruha és a fodrász, meg a sport és a fogász csodákra képes!
"12/17 A kérdező kommentje:
10-es: Nem! 17 évesen felnőoktatásea jÁRTAM munka mellett. Felnpttek közé. Körübelül 20 éves kromtól 25 éves koromig beszélgettem egy lánnyal akibe szerelmes lettem de nem lett belőle semmi csak hülyített és pénnzel lehúzott és még scak találkozni se találkoztunk. Aztán 26 éves koromtól probálnék személyesen is ismerkedni de akikkel beszélgettem mindenkinek volt pasija vagy később lett őpasija és nem engem választottak. Aztán ez megy mai napig, de már kedztem feladni csak így meg borzalmas élni. Jah és azt a 5 évet amit elpazaolrtam egy netes csajra már semmi sem hozza vissza, tehát ezért nem tudok már neten ismerkedni."
1.: Mi bajod az idősebb nőkkel?
2.: ELMEBETEG vagy, ha 5 ÉVIG egy netes, ismeretlen csajra vártál, aki meg is xopatott!!!
Huzzatok a fenebe a hu..lye hozzaszolassokkal együtt.
Aki normalis valaszt adott annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!