Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 évesen férfiként társkeresőn regisztráltam. Tényleg nincs az elvárásaimnak megfelelő nő, vagy csak nincs szerencsém? Semmi extra igényem nincs, csak olyanok amit én is nyújtani fogok.
Semmi extra elváràsom nincs. Intelligens, humoros, anyagilag, mentálisan rendben legyen. Átlagosan szép és átlagosan csinos, korban hozzám illő.
Sok nővel leveleztem. Az eddigi tapasztalat: súlyos mentàlis problémài vannak, kilátástalan anyagi problémàk, lakhatási problèmàk, gyógyszerfüggőség, elköteleződni képtelen.
Külsőre: 10 éves fotói vannak fent, retusált képek, hivalkodó fotók. Az eddigi randikon a kirakat köszönőviszonyban sem volt a valósággal.
10#
Nem fáj az nekik,hogy én hogy élek.
Semmit nem várnék el egy nőtől. Szeretek főzni, barkácsolni. Ez a hobbim.
Nem azért keresek partnert mert leszakadt a gombom a kabàtról vagy koszos a lakàs.
És igen, a legtöbb nő aki egyenesben van az nem akar lenni senki cselédje. Èrthető.
Társas lény vagyok, így alap, hogy ne éljek egyedül.
Olyan nővel soha nem èlnèk aki pld anyagi érdekből, lakahatàs miatt, vagy hogy a sérült lelkét ápolgassam, azért "szeret".
13
teljesen egyetértek.
Ahogy ilyen korban a legtöbb normális férfi is (nem pasiról beszélek).
Ha egy normàlis nő belefut egy normàlis fèrfiba akkor nagy valószínűsèggel együtt is maradnak, mert tudjàk hogy kicsi az esèly erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!