Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szabadon választhatna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szabadon választhatna, akkor az emberek többsége az időszakos vagy az élethosszig tartó monogámiát preferálná?

Figyelt kérdés

Amennyire olvastam a témában a monogámia egy kulturális termék, ami azt biztosította, hogy ne csak az átlagfeletti emberek találhassanak maguknak párt, és követhető legyen a leszármazás, öröklés is miután már megjelentek a vagyoni különbségek.

Manapság én úgy látom egyre inkább a sorozat monogámia kerül előtérbe, hogy valaki a fiatal éveit közösen tölti el valaki mással, utána középkorúként meg új társat talál(persze vannak még hagyományos házasságok is).

Ez érdekes, mert a gyerekeknek a mesékben mindig a klasszikus, keresztényi házasság képe jelenik meg, szóval ha őket kérdeznénk még bizonyára tiszta szívből hinnének benne, az idő múltával pedig egyre kevesebben.

2021. febr. 26. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok szerelmes lenni 10 évente egyszer. Szóval én az időszakos monogámia híve vagyok. De ebben az országban ilyen anyagi körülmények között ezt nem lehet megvalósítani. Épp elég egyszer megteremteni a közös otthont, nincs ereje/pénze az embernek újrakezdeni mindent.

Nekem mondjuk van saját házam, a férjem költözött ide és nem lenne hova mennie. Úgyhogy élünk egymás mellett úgy, hogy már egymáshoz érni sincs kedvünk. Nekem legalábbis biztos nincs.

2021. febr. 27. 01:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sok éve sikertelenül keresek párt, és ennek ellenére inkább maradtam szűz, minthogy prostizzak vagy ilyesmik, úgy gondolom, hogy a monogám élethosszig kapcsolatot preferálom.
2021. márc. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!