Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent, meggondolta magát?
Legutóbb megkérdeztem szerintetek lekoptatott vagy van kiskapu. azt írta mindenki hogy ez off. oke, én ezt el is fogadtam.
erre tegnap likeolta egy képem és bekövetett instagramon.
nyilvánvalóan ez az érdeklődés kifejezése.
ez most csak szerintem seggf*jség ? kétes jeleket küldeni?
Azt írta nem lenne korrekt ismerkednünk, mert most éppen ismerkedik valakivel. persze ez így korrekt. viszont az hogy kétes jeleket küld nem az. vagy meggondolta volna magát. kb 3 nap telt el a "megbeszéltek óta"
Talonban vagy tartva, ha mégsem jönni össze a másikkal.
Amúgy meg lehet csak szimplán bekövetett, ne gondold túl.
Ne haragudj, de most eleted minden lepeset majd tolunk varod, hogy dontsuk el?
Te mit gondolsz, mit erzel a dologgal kapcsolatban? Akkor tedd azt.
#3 azt hittem az oldal lényege a kérdés feltétel, ha nyűg válaszolni ne tedd. ennyire egyszerű. nem azt kérem, hogy döntsd el haha nyilván arra vagyok kíváncsi mások hogy látják.
igen ez kétes jel, nyilván érdekel a pasi azért foglalkozok vele
"Azt írta nem lenne korrekt ismerkednünk, mert most éppen ismerkedik valakivel."
Erre a mondatra nagyon figyelj oda, mert EZ a lényeg. A többi csak felesleges blabla, hogy figyelmet kapjon. 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!