Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban ilyen férfi kell a nőknek?
19.
Aha nyilván nem jön senkinek. :D
20.
Itt most csak a külsőröl volt szó.
#21! Nem hiszem, hogy ez egy reprezentatív felmérés lenne. Nem azt írtuk, hogy senkinek, de azt hagy döntsem már el, hogy nekem ki jön be.
24.
Csak viccesnek találtam, hogy itt mindenki leszólta,aztán vhogy mégis az ilyen külsejű férfiak a legsikeresebbek pl. Tarskereson de a való életben is.
Általánosságban tetszik az ilyen típusú férfi a nőknek, legalább is a fiatal csajoknak, mondom ezt úgy, hogy nekem nem tetszik (van párom, nekem ő tetszik nyilván és egy deka hasonlóság nincs közte meg a videón szereplő férfi között.) De szerintem is egyértelmű, hogy egy társkeresőn vagy a való életben azért megakad a nők szeme egy ilyen férfin. Az már egy másik kérdés, hogy mennyire tudják maguk mellette elképzelni és ehhez mérten mennyire kezdeményeznének nála, vagy adnának neki esélyt.
22N
Végre egy őszinte válasz.
A nők 70-80%-a, ha másért nem, dicsvágyból megpróbálna a sráccal valamit, mert ők is tudják fejben, hogy ő a felső 10%. A probléma ott van, hogy társkeresőn ő a referencia lassan, vagy ha nem, akkor nem tudom mire vágynak az átlag nők, mert senki nem felel meg nekik.
Csak viccesnek találtam, hogy itt mindenki leszólta,aztán vhogy mégis az ilyen külsejű férfiak a legsikeresebbek
Mert ezen az oldalon az alacsony, pocakos pasik a nyerők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!