Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány aki elvan jegyezv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki elvan jegyezve , nyár végén lesz az esküvője, a pasija kaminonos fél évig van uton , alig van vele, munkahelyen jöttünk össze, szoktunk talizni ,ugyérzem szeret, csokolozunk, meg abba is benne lenne velem, nemtudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ha vele maradok lehet koppani fogok, de ugyérzem szeret, de ha meg csak kalandot akar az nekem nemjó, meg hát a pasija is mit szolna hozzá :) mit csináljak
2021. febr. 16. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%

Munkatárssal ALAP, hogy nem ismerkedünk!

Ha ügyfél, akkor az más. MENJ RÁ!!!

2021. febr. 16. 21:16
 2/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
96%

Ez nagyon nehéz ügy. Látatlanban írok, a tévedés jogát fenntartom.

Minden tiszteletem a kamionosfeleségeké, akik képesek a párjuk mellett kitartani. Aránylag kevesen bírják, hogy a párjuk keveset van mellettük, kevés a közösen eltöltött idő... Azt sem kárhoztatom, akinek esetleg ez a felállás így nem fér bele. Gyanítom, itt is az utóbbi a felállás...

Ami viszont mindenképpen nyugtalanító, hogy a leendő esküvő ellenére IS veled kavar. Tudnia kellett, hogy mire vállalkozik, ha kamionossal jön össze, illetve köti össze az életét. Ha tudom, hogy nem fér bele nekem valami, miért forszírozzam? Ha ennyire nincs semmi önismerete, meg felelősségtudata, és ennyire nem következetes, akkor nem túlzottan vehető komolyan. Oké. Tegyük fel, beléd szeretett. Igen ám, de mi van akkor, ha a feléd érzett tűz is lelohad valamelyest? Téged is dob, és mászik a következőre? Nyilván: Ha eltekintek a komoly párkapcsolattól, akkor sem túl szerencsés egy ilyenbe belemászni. Még alkalmi kapcsolatra sem. Nem tudom pl. beszélt-e arról komolyabban a párjának, hogy ez neki egyre terhesebb? Mármint hogy fél évente egyszer látja? Volt-e a lány részéről bármi erőfeszítése a párjával kapcsolatban? Erre sajnos nincs rálátásom... Ezért nem tudok teljesen objektív választ adni.

A helyedben inkább offolnám a dolgot. Semmiképpen sem jó az, hogy két "mézeshét" között te "vigasztalgatod"... Nagyon rosszul sülhet el - akár ha a srác rájön, akár ha téged is offol valaki másért.

2021. febr. 16. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Neked mond az valamit hogy nyár végén lesz az esküvője?!
2021. febr. 16. 22:03
 4/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
4-es: Ha így haladnak a dolgok, erre az esküvőre nem kerül sor...
2021. febr. 16. 22:10
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg, hogy ne sokat cseteljetek, inkább mindent szóban.
2021. febr. 16. 22:11
 6/15 A kérdező kommentje:
igen, de hagyjam ? neméri meg ilyenbe belemenni gondolom, lehet csak szorakozik velem , rámszokott írni de van hogy 1 napig se ír , viberen eltünő üzibe
2021. febr. 16. 23:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha volt csók is akkor elég egyértelmű szitu

Miért nem állítod lassan döntéshelyzet elé?

Ideje lenne választania a csajnak, mert ez így nem egészséges szerintem

2021. febr. 16. 23:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Az elején aztmondta ha jó igy nekem akkor jó ha nem , nem, csak azóta eltelt 1 hét és ugyérzem szeret, puszilgat meg ír megától is, hotelba akartunk menni csak ugye zárva, 2 éve van együtt azzal a sráccal, de nekem olyat ír hogy édesem meg csokokat küld, meg mikor szomorú volt mikor munkából hazamentem , nemtudom eldönteni ha otthagyom énis egyedül maradok ha vele maradok akkor meg a bizonytalanság meg valahol zavar hogy mennyaszony
2021. febr. 16. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

Sarkadra kell állni és közölni hogy így neked nem jó!

Ha döntéskényszerbe hozod kiderül mennyire szeret téged, ha egyáltalán

2021. febr. 17. 00:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Te úgy beszélsz, ahogy írsz?
2021. febr. 17. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!