Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk huszonéves lány, hogyan tudna ismerkedni?
Ha csinos, bàrhol. Ha nem az, akkor online felületeken.
Ha bővebb infót is ad magàról, akkor akàr itt is 🧘
Na, majd itt!
A "huszonéves" és az "L" a varázsszó az itteni félhülyéknek.
Bárhol.
Gimiből én is úgy jöttem ki, hogy kb remegett a lábam ha hozzámszólt valaki, aztán ha valakivel mégis szóba elegyedtem és jól éreztem magam, mindig összejött valami. :) Csak nyugodtan, nem esznek meg a férfiak. Ők is ugyanúgy paráznak néha ha próbálkoznak.
Az első pasim, azaz az egyetlen exem már egy 3 éves kapcsolatot + 1-2 tini kalanddal a háta mögött ismert meg engem, kis szűz, félénk leányzót. Mégis ő izzadt oda első randin a padra. :D
Csak nyugodtan, add önmagad! Ők is paráznak, főleg, ha nagyon tetszel nekik.
Lehet, hogy nyálas, de már első randin olyanokat mondott nekem, hogy milyen szép a lelkem, mennyire tiszta ember vagyok. Szóval nem kell félni tőlük akkor sem, ha nem egy "népszerű" belevaló cicababa vagy. 7 évig együtt voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!