Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek! Tényleg gyakran előfordul (pl. veletek, ismerőssel), hogy egy férfi közeledni próbál(na), de "élből" elutasítjá(to)k, akár hosszú távon is, majd mégis hosszú/életreszóló kapcsolat lesz belőle?
Én inkább indirekte válaszolnék először v csak elmondanék egy kis érdekességet (lehet csak nekem az).
A barátaim 90% (v több) mind olyan emberből áll, aki elsőre, másodszorra, sokadszorra se voltak szimpik. Nem volt jó az első benyomás VAGY olyan semmilyen volt VAGY csak sosr gondoltam hogy pont vele meg vele meg vele stb lennék jóba.
Tehát kb senki se volt szimpi elsőre 1-2 embert kivéve. Aztán úgy alakult az élet hogy a legjobb barátnőm is ilyen ember volt, elsőre nem szimpi, sokáig se volt az, aztán most meg imádom már évek óta, nagyon jó barátok vagyunk. De mások is ilyenek v hasonlóak. Nem gondoltam volna hogy PONT MI barátkozunk össze aztán mégis.
Szóval szerintem persze ha az utcán lepattint valaki akkor ne kövesd, ne zaklasd. De vannak olyan esetek, olyan helyzetek az életben ahol az ember véleménye megváltozik, átalakul.
Szerintem sokunk szerett már bele olyanba akibe nem gondolta volna hogy belefog. De persze a zaklatás sose jó.
13, ezt a sokaknak bejön dolgot hogy matekoztad ki? Több válasz szólt amellett, hogy nem, minthogy igen. És ez is a valóság, hogy a kitartás ritkán hoz sikert.
Ez nem felszínesség, de aki jó emberismerő, az már az elején többé-kevésbé be tudja lőni, hogy fog kijönni valakivel.
Úgyhogy szerintem óvatosan bánj ezzel! Jobb megkérdezni a másikat, hogy ő milyen típus és ha nagyon ellenáll, akkor inkább hagyd! De komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!