Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy kapcsolatom és nem tudok tovább lépni.Szóval
hogyan tegyem ? Többi lent.
Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom, nagyon szerettem a lányt és vágytam rá testileg és mindenképp!Nem tudjuk újra kezdeni hiszen azt mondta hogy úgy érezte mikor velem van mintha kényszerből "muszályból" volnánk együtt. Ezen már nem lehet változtatni vagy újra kezdeni ezt ő mondta. Szóval nem tudok rajta tovább lépni mivel szerelmes vagyok.És eléggé a padlóra tett ez az egész mikor közölte velem, igazából ell vesztettem az önbizalmam is elég rendesen. Hogyan kezdjek ell ismerkedni ?
Mivel nyerhetem vissza az önbizalmam és hogyan tudnék ujra boldog és önmagam lenni?
23/F
2021. febr. 8. 18:54
1/7 anonim válasza:
Ettő miert nincs önbizalmad? Neki nem jo valami es ennyi. Kit erdekel. Van ezer masik.
2021. febr. 8. 19:52
2/7 A kérdező kommentje:
Ez igy igaz. De ettől bonyorúltabb a helyzet kicsivel. Szerelmes vagyok még mindig,ezzel az a baj hogy nem tudok más felé nyitni ameddig rajta túl nem teszem magam .
A mai napig beszélünk sőt muszály látnom őt minden nap!És valamiért úgy érzem hogy kevés vagyok neki. Már nem akkar és mindig a vágy van bennem hogy meg tudjak számára felelni. Ezt kellene le küzdenem de bunkó sem akkarok lenni vele.
2021. febr. 8. 20:11
3/7 anonim válasza:
Ezt az energiat masra kene forditani..ami visz is valamerre.
Olyanokba ölnek sokszor energiat az emberek hogy az vmi szanalmas
Te vagy felelős a te szenvedéseidert.
2021. febr. 8. 20:20
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor valaki valami hasznos tanács hogyan engedjem ell az első szerelmet az életemből ?
2021. febr. 8. 20:28
5/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám, talán még most is. Bármennyire is nehéz, meg kell szakítani vele minden kapcsolatot. Szó szerint. Szakítás után még "futottam egy kört", ráírtam h biztos ezt akarjuk-e stb. Azt mondta igen. Kegyetlen rossz volt. Nehezen hittem el, nem is akartam leginkább. Ezután már nem kerestem, bár néha láttuk egymást az utcán. Akkor jött a messenger nézegetés, mikor volt fenn stb. Na ezt te ne tedd! Tudom nagyon nehéz, de ebből semmit nem tudsz meg, ha érted mire gondolok. Ebbe könnyű nagyon mélyen belegabalyodni. Amikor már tényleg necces volt a szitu, offlinera raktam magam (de a tiltás se rossz). Azóta jóval könnyebb, bár még mindig érdekel a lány persze. Haveroktól véletlenül sem kérdezek rá, mivan vele,bár pár infót kaptam ettől függetlenül, mert nagyjából egy a társaság. Te se tedd, ha jót akarsz magadnak. 5 hónapja mentünk szét, a kémia hihetetlen mód működött közöttünk, és ez a legrosszabb, ezt elfelejteni. Tudom, hogy nem ezt szeretnéd olvasni illetve tenni, de ha jót akarsz magadnak meg kell tenned, és idó el jobb lesz! Kitartást!
2021. febr. 8. 21:22
6/7 A kérdező kommentje:
De képtelen vagyok találkozni vele a körülmény miatt sajna ! És tévedsz hogy nem ezt akkartam hallani ! Pontosan ilyen tanácsokra lenne szükségem és köztünk is meglepően jól müködött a kémia. És ezért nem tudom őt elengedni hiszen naponta kell látnom és az gyötör az érzés hogy mással boldogabb lessz és hogy egyáltalán mással lesz. :(
2021. febr. 8. 21:41
7/7 anonim válasza:
Na igen. Ez a mással boldogabb lesz dolog. Ez is zavar/t engem is. De ép ésszel belegondolva ezzel sem tudsz mit tenni,én sem. Max. reménykedhetsz benn, hogy ez nem így lesz, és majd valamikor rádír vagy úgy közeledik hozzád újra, ahogy kell, de a remény legkisebb csíráját is ki kell fojtanod magadból... Mert azzal is hónapok telhetnek el. Ha rám hallgatsz úgy fogod fel, hogy ez már veszett ügy, és nem magadat hibáztatod, ezután rájössz, hogy húha, igen, ennek a lánynak is vannak hibái, nem is kevés. Aztán idővel tudsz másfelé is nyitni. Higgy nekem, ugyanebben voltam benn. Idővel tisztul a kép, rájössz, hogy ezt miért mondta, azt miért mondta, és leesik a tantusz. Az előző válaszoló voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!