Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a nőket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a nőket? Mi bajuk lehet velem?

Figyelt kérdés

Eléggé bosszantó hogy szarnak a fejemre. Például van egy lány a munkahelyen aki rajtam kívül minden fiú társaságát keresi, ha teheti ott sürög forog körülöttük, beszélget velük, ugratja őket, nevetgél, stb, más lányokkal nem is "haverkodik" szóval szerintem pasit keres magának elég feltűnően. Ehhez képest hozzám egyetlen egyszer sem szólt, néha láttam hogy odanézett de ennyi, valamelyik nap én kezdeményeztem vele beszélgetést, de akkor is komolyan válaszolgatott, semmi poénkodás vagy nevetés. A következő napokban ugyanúgy nem szólt hozzám, . Nekem amúgy tetszik, ezért szerettem volna közelebb kerülni hozzá, viszont így esélytelen. Amúgy nem tudom mi lehet a gond velem, ennyire taszító lennék? Szerintem átlagos vagyok (190 cm magas, vékony/sportos testalkat, rövid de dús barna haj) valamint ő sem az a cicababa típus, a többi fiú akiket megkörnyékezett sem kimondottak jóképűek vagy izmosak vagy hasonló.

Nem tudom mi baja lehet velem, mert rajtam kívül minden fiúra rászáll

2021. febr. 5. 19:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
87%
30-as, azt el se tudod képzelni, hogy a csaj egyáltalán nem udvarol ezeknek a pasiknak, csak közvetlen? Szerintem csak a kérdező fejében van az, hogy ez a lány pasizni akar és ezért udvarol a pasiknak. Én még olyan nőt nem ismertem, aki úgy akart volna bepasizni, hogy egyszerre megkörnyékezett 10-et, aztán majdcsak összejön valaki. Ilyet csak pasiban láttam, a lúzerebbje csak így jut nőhöz, szinte mindegy már nekik, csak lyuk legyen rajta. Mi nők nem így működünk. Nem vonzódunk egyszerre sok férfihez és nem is udvarolunk soknak, hogy aztán mindegy ki, csak legyen már valaki. Már ne is haragudjatok, de erre csak ti férfiak vagytok képesek.
2021. febr. 5. 22:35
 32/50 A kérdező kommentje:
De mi az hogy nem udvarol nekik? Ez nem közvetlenség amit ö csinál hanem nyomulás.
2021. febr. 5. 22:42
 33/50 A kérdező kommentje:
Na mindegy túl van már tárgyalva ez, majd váltok munkahelyet amúgy is egy szar.
2021. febr. 5. 22:43
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miért gondolod hogy ne volnál szimpi a csajnak?

Több csaj is írta hogy pont azzal nem tudott kedvesen beszélni aki tetszett neki, miért nem ezekre hallgatsz?

Amúgy nekem is van pont ilyen kolléganőm, aki mindenkire "nyomul" akinek pöcs van a lábai között, nem is értem hogy értelmes ember miért foglalkozik ilyen komolytalan libákkal?

Az ilyen párkapcsolatra alkalmatlan ribi, ostobaság pazarolni rá az időt és energiát, hidd el nekem!

2021. febr. 5. 23:49
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy pasit keres magának. Én is nagyon extrovertált vagyok és haverkodok mindenkivel, rengeteg fiú haverom van és nevetgélünk, ugratjuk egymást. Viszont, van olyan is igen, akinél látom hogy ő többet szeretne, és tudom hogy én meg nem, azzal tartom a távolságot keményen. Szóval lehet hogy ő is észrevette, hogy tetszik neked, de mivel te nem jössz be neki, így nem akar reményt kelteni benned, ezért nem haverkodik veled.
2021. febr. 6. 00:28
 36/50 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező! Minek teszel fel kérdést, ha nem is érdekelnek a válaszok? Lehet, hogy igazad van, tényleg minden ottani pasinál rondább vagy, de akkor ez a probléma egy másik munkahelyen is fennállhat. De az is lehet, hogy nekünk van igazunk. Én is olyan vagyok, mint a 8-as, vagy, mint a fent említett lány. Legtöbbször pasikkal beszélgetek, jókat nevetünk stb. De nem tetszik mindegyik! Konkrétan egyik se tetszik, azért tudok velük közvetlen lenni.(Nem ismerek egy olyan nőt se, akinek "mindenki" tetszik, kivéve egy. Azt a "nyomulást" is részletezhetnéd, mert én, mint egyszerű nő, nem tudom elképzelni, hogy kell egész nap mindenkire nyomulni😂 Ellenben, ha a kiszemeltem hozzám szól, akkor megkukulok, és komolyan, röviden válaszolok. Magamtól meg kizárólag akkor szólok hozzá, ha nagyon muszáj. Mint a fenti válaszok mutatják, nem vagyok ezzel egyedül. Miért ne lehetne az a csaj is ilyen típus?
2021. febr. 6. 00:28
 37/50 anonim ***** válasza:
85%

Abban is van valami, amit a 35-ös mond.

Mindenesetre a leggyávább megoldás kimenekülni ebből anélkül, hogy esélyt adnál a dolognak.

Kérdezz rá, aztán nyugodt szívvel mehetsz tovább, ha tényleg nem jössz be neki. Ha meg mégis, akkor kár lett volna elszalasztani a lehetőséget.

2021. febr. 6. 00:38
 38/50 A kérdező kommentje:

Érdekelnek a válaszok, de ennek a forgatókönyvnek nincs realitása, mivel én már nyitottam felé, így simán tudna velem is beszélgetni ha akarna, de továbbra is semmibe vesz.

2021. febr. 6. 07:05
 39/50 anonim ***** válasza:
76%

Volt már csajod? Bejöttél már valakinek, amiből lett is valami? Hány éves vagy és mióta próbálkozol?

Nyilván ha volt már barátnőd, esetleg több is, akkor csak ennek a lánynak nem kellesz. Ha még soha nem volt senkid, akkor lehet hogy gáz vagy. Majd az idő megmutatja. Ha a nőknek te vagy a láthatatlan ember, levegőnek néznek, akkor ronda vagy. Ha soha egy mosoly, egy pillantás nincs, buszon, plázában, akárhol, akkor elkezdhetsz agyalni.

2021. febr. 6. 07:31
 40/50 A kérdező kommentje:
Pár lánynak tetszettem már (nagyjából 5-6 jut eszembe hirtelen), de nekem ők nem jöttek be ezért nem lett semmi komoly. Én eddig 2 lánynál próbálkoztam de ők elutasítottak (volt barátjuk akkor, nem tudom ez mennyire játszott szerepet ebben). Amúgy volt már többször hogy néztek ismeretlen lányok, de ki tudja miért néztek. Amúgy 24 éves vagyok.
2021. febr. 6. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!