Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 év közötti (átlagos) lányok/nők, mennyire gyakran próbálkoznak nálatok férfiak?
Olyanokhoz szól a kérdésem, akik átlagosan néznek ki, nincs rajtuk semmi kiemelkedő vagy kirívó, és teljesen átlagos szociális életet élnek.
Én ilyennek tartom magam (hülyeségnek tartom a pontozást, de legyen mondjuk jobb napjaimon 10/6), átlagos arc, átlagos testalkat, ápolt.
Munkahelyen és társaságban viszont egyáltalán nem szokta jelezni felém senki, hogy érdeklődne irántam. Régebben, még havonta 1-2 hétvégén kimozdultam barátnőkkel, akkor sem akartak ismerkedni velem. Fent voltam egy ideig Tinderen, de nem igazán az én világom.
24/N (nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, a kéretlen privát üzeneteket törlöm)
Elsősorban nők véleménye érdekel, de férfiak elfogulatlan tapasztalatai is érdekelnek.
Szeretem, hogy mar tinderen is nyafognak a nok a profiljukban, hogy "minek huzol jobbra, ha nem irsz ram?"
Es inkabb szenved (latvanyosan), meg var a masikra, de neeeem ofelsege veletlenul sem tenne egy gesztust a celja fele, ugyan mar:D tok vicces mar olvasni
Annyira ovodas szint, hogy felnott emberek azzal jatszadoznak, hogy ki szolit meg kit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!