Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Theman095 kérdése:
Vajon ugyanazt akarjuk mindketten a lánnyal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A helyzet az, hogy megismerkedtem egy lánnyal aki velem egyidős és nagyon jól el tudunk beszélgetni bármiről egyszer már belement abba hogy beüljünk valahova kettesben és az is egész jó volt. De már az elején mondtam neki hogy én többet szeretnék mint barátság és valami olyasmit mondott rá hogy most foglalkozzak fontosabb dolgokkal, ő nem szeretne most senkit a tanulás miatt meg a munka miatt. Azóta is naponta beszélünk egymással, volt olyan alkalom is hogy ő irt rám először hogy hogy vagyok. Ezért nem tudom, hogy ő mit szeretne, viszont félek erre rákérdezni mert nem akarom elijeszteni. Szerintetek mit kellene tegyek? Válaszokat előre is köszönöm! 22/F2021. febr. 2. 17:58
2/4 anonim válasza:
Ha azt mondta, hogy most a tanulás és munka miatt nem akar többet, akkor nem akar többet. Nem kell erőltetned, majd a tudtodra adja, ha meggondolta magát.
3/4 anonim válasza:
Szerintem, találkozgass vele, az érzéseknek nem lehet parancsolni. Ha beléd szeret, akkor beléd szeret, lehet, hogy van sok munka, tanulás, de az kifogás is lehet.
4/4 anonim válasza:
Ha féltékeny lesz, majd akarja!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!