Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a hosszú haj cigány lányos?

Figyelt kérdés
Nemrégiben azért utasított vissza az egyik srác, mert szerinte hosszú haja csak a cigány lányoknak van. Se nem vagyok roma, se nincs szerintem iszonyatosan hosszú hajam, derékig ér kb. viszont tök rosszul esett, hogy csak ezért visszautasított.
2021. febr. 1. 22:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%
A derékig érő, fényes, egészséges haj mióta igénytelen ti barmok? Édes istenem.. Hogy ezekből a hülyékből nem fogyunk ki sose...
2021. febr. 2. 10:03
 22/27 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Ellenkezőleg, nagyon is szép az ápolt, hosszú haj. A sok barom, aki mást mond pl. ronda, cigányos, stb., az meg valami állatkertből szabadult jószág. :D Az incelek meg hiába verik magukat itt, szánalmasabb ökör náluk sem lesz a fórumon.

Úgyhogy ez biztos nem probléma! :) Más már lehetett persze, de nem baj, lesz következő!;)

2021. febr. 2. 11:15
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
Én pl. ponthogy a rövidhajú nőket nem szeretem (nem igénytelennek tartom őket), nőiesebb és így szexibb a hoszú haj.
2021. febr. 2. 13:20
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

#9: "Kérdező, nézz már körbe egy kicsit, el ne hidd ezt a marhaságot!

Rengeteg, de tényleg rengeteg olyan lányt látok, akik fizetnek azért hogy póthajuk legyen, különböző hajhosszabbítási technikákkal, a FB adok veszek csoportokban is rengeteg eladó műhaj, póthaj van eladó"

Ugyanezen analógia alapján még...

Rengeteg férfi annyira kigyúrja magát, hogy csak na, különböző szteroidokkal, étrendekkel, növekedési hormonokkal próbálkoznak, tényleg rengeteg.

Akkor ez alapján ez is nyilván bejön AZ ÖSSZES nőnek, nemde?

2021. febr. 2. 17:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. A dús, valódi, igazán hosszú haj (fenékig érő pl) már olyan, hogy nem csak a férfiak, de a nők is megnéznek. Utóbbiak irígykedve.
2021. febr. 2. 20:52
 26/27 anonim ***** válasza:
13%
Én nem irigykedek, az összes éjfekete hajú cigánylánynak hosszú haja van, persze fodrászt még sose láttak, mindennek mondanám csak igényesnek nem.
2021. febr. 2. 23:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
26: Gondolom számodra a melírhajú szolicsirke az "igényes", lehetőleg vállig érő hajjal, abban is minimum 5 centi toldás legyen. Az igényes, valóban. Hiszen fodrász csinálta, jó drágán.
2021. febr. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!