Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kedvel senki a társkereső oldalakon? Ennyire ronda lennék? F
Ha gondolod, küldj képet és mondok véleményt.
27N
Akkó' első körben küldj mindenkinek képeket vagy profilt (Ctrl+C - Ctrl+V az üzenetre). Nekem ne küldj, mert én férfi vagyok, szintén ronda, de legfőképpen: mert sose tudtam megállapítani másik férfiről, hogy jóképű-e, mert akikről én azt gondolnám, hogy női szemmel vonzók, azokra minden általam meginterjúvolt csaj azt mondta, hogy nem vagyok normális. Ellenben légy szíves írd már majd meg a kis teszted eredményét - csak mert én is végeztem egy hasonló kutatást, amiben azt hiszem, 4 nő is azt mondta egyöntetűen, hogy bár nagyon messze vagyok az igazán jóképűtől, de tök jó arcnak tűnök, jó társaságnak, humorosnak, nem vagyok igénytelen, stb., így simán van esélyem. Csak éppen a tapasztalatok egészen mást mutatnak és nem is értettem igazából, hogy akkor miért nincs az élet még csak köszönőviszonyban sem a társkeresős élményeimmel, majd aztán a Photofeeler eredményei egyértelműen megállapították rólam, hogy nagyjából Molnár Krisztiánnal vagyok egy szinten még a legelőnyösebb fotómon is.
Summa summarum: én a helyedben inkább regisztrálnék Photofeelerre, mert ott nincs udvariaskodás, nincs modoroskodás. Ott őszinte véleményeket kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!