Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyiféle jutalékos munka van (ingatlanos, bróker, biztosítási ügynök), szexpartnerkereső ügynök miért nincs?
Nem hiszem el, hogy én vagyok az egyetlen olyan férfi, akinek a prostituált gondolatától is a gyomra kifordul, de a párkapcsolat is túl macerás és az lenne az álma, hogy valakivel kölcsönösen jó szexben részesülhessen tartósan, normálisan összeszokva együtt, ahol mindkét félnek jó.
Vannak is ilyen nők, csak 1 ilyen nőre jut 100 vagy inkább 1000 férfi jelentkező.
Itt jönne képbe az ügynök. Ahogy a fent említett dolgokat is meg tudja az ember tenni Do It Yourself, ezt is, de az ügynök nyújt egy plusz réteget, egyfajta garanciát mindkét félnek.
Persze lehet szélhámos vagy részrehajló az ügynök is, de ha a pozíciója független, akkor elemi érdeke a legjobb tudása szerint dolgozni, hogy vigyék a jó hírét és egyre többet keressen, akár úgy, hogy szájról-szájra ajánlgatják egymásnak az emberek.
Míg ha csak két fél van, akkor a nő tűt keres a szénakazalban, a férfiak meg tűként vesznek el a sok széna között.
Az ügynök pedig nem csak a férfinak lenne előnyös, hanem a nő számára is, aki így biztonságban lenne, tudná, hogy nem valami beteg állattal vagy rejtett elmebeteggel van dolga, de még kisebb csalódások sem érnék, hiszen a cél az lenne, hogy maximálisan elégedett legyen a nő és a férfi is, hiszen ők hozzák az ügynök számára a leendő ügyfeleket.
Azért nincs ilyen, mert valami torz elképzelés él benned, ami nincs összhangban a valós boldog élettel.
Egyébként van ilyen, de büntetik (nem véletlenül). A prostitúciónak sok rétege van. Pénzért örökbe lehet fogadni orosz, ukrán vagy bármilyen lányokat. De hidd el, nem lenne az életed attól boldog amit leírtál.
5: BTK-ban a stricit kitartottság és zsarolás meg hasonló dolgok miatt szokták elítélni. Maga az önálló prostitúció is szürkezóna és nem is lehet jelenlegi demokratikus keretek között még egy miénkhez hasonló illiberális puha diktatúrában sem szabályozni, hiszen erotikus munka, masszázs, tanácsadás, egyéb nem besorolható tevékenységként még KATA-zni is tud bármelyik prosti.
A prostitúció elősegítése még, ami ilyen, tehát ha te úgy adod ki a lakásodat, hogy tudod azt, hogy mi folyik ott, de a jóhiszemű tévedés vélelme ott is fennáll.
Ez is egy bürokraták által gründolt törvény, ami eredeti szándéka szerint szerintem azt szolgálná, hogy fel lehessen számolni a tiltott bordélyokat, legalábbis minden olyan hely kivételével, ahol politikai érdekeltség van a dologban (khm... Marina part), illetve még azt, hogy törpe-ingatlanmágnás kapitalisták ne pofátlanodjanak el túlzottan az amúgy is plafont verdeső albérleti díjak tekintetében, mert jó magyar szokásként ha tudjuk, hogy mély a zseb, akkor vastagabban fog a ceruza. Ez szakiknál is hagyomány.
7: Nem az ismerkedéstől tartok, hanem a versengéstől. Mivel 1-1 nőért több száz jelentkező között folyik a harc, nem érzem azt, hogy lenne reális esélyem megnyerni egy etapot.
Ugyanakkor pont emberi érzéseim okán nem akarok a sötét útra, a szexhiány indukálta, gerinctelen, manipulatív útra lépni, amikor tudatosan és szándékosan mondom azt egy komoly kapcsolatot kereső nőnek, amit hallani akar csak azért, hogy legyen kivel szexelnem.
Ha innen nézed is annyira negatív az, amit szeretnék? Hogy egy harmadik félnek fizetnék azért, hogy felhajtson nekem valakit, akivel KÖLCSÖNÖS SZIMPÁTIA alapján mindketten szexet akarunk és semmi többet?
Olyan negatív, hogy ha nem is életem végéig, de legalább huzamosabb ideig egy konkrét személlyel járhassak össze szexelni, ne kelljen alkalmi kapcsolatokba bonyolódnom és lelkisérült lányokat még lelkisérültebbé tenni azzal, hogy ahelyett, hogy pszichológushoz irányítanám őket, szexelek velük? És maximum azzal tudom megracionalizálni a gerinctelenségemet, hogy "ha nem én, akkor más dugta volna meg őket", miközben ő úgyis visszamegy a barátjához, csak azzal a tudattal él, hogy egy hullámvölgyben valaki ledumálta róla a bugyit és ha ezt megtudná a párja, akkor szakítana vele. Esetleg elmondja neki, mert nem bírja a lelkiismerete, aztán megint szakítanak, a csaj esetleg megint enged a kísértésnek, aztán utána már a srác könyörgi vissza magát hozzá, mert rájön, hogy hiába, hogy megbántotta, de nem tud nélküle élni. (talán benne is dolgozik a szexhiány) Aztán pár hét/hónap után rájön, hogy mégsem tudja lenyelni a békát, bármennyire szeretné, de persze egyedül se jó, de a tüskét ki kell húzni, legyen akkor nyitott kapcsolat, emeljük a tétet, ő is hadd menjen félre.
Unom már az ilyen szituációkat.
8: Te nem érted, hogy olyan ember nincs, aki senkinek nem kell. Olyan viszont rengeteg, aki nem találkozik a megfelelő emberrel, mert az utcán mellette elhaladó sokezer ember gondolataiba nem lát bele.
Meg olyan is, aki nem fér oda a vájúhoz, ahol online 1 szexpartnert kereső nőre ráugrik több száz férfi.
10: Aki anyagi javakkal halmoz el egy nőt, az vagy kompenzál, vagy meg akarja általa vásárolni. Ezt még az értelmesebb prostituáltak is tudják. Az egész egy régről maradt ősi ösztön, amikor a nőknek a túlélést jelentette az erőforrásokhoz való ragaszkodás, mert ők a gyengébbik nem. Aztán jött a patriarchátus elnyomása, amikor a nők társadalmilag voltak megfosztva a jogaiktól, így rákényszerültek, hogy egy férfi mellé csapódjanak, ez rengeteg Torrente külsejű és mentalitású embernek maga volt az aranykor.
Most viszont nincs rákényszerülve a nő, hogy élősködjön a férfin. Aki élősködik az saját döntésből teszi ezt. Az ilyen típust pedig akkor is messze elkerülném, ha valaha komoly kapcsolatot és családot akarnék, pedig mindkettőtől a hideg kiráz.
11: Engedd már meg nekem, hogy jobban ismerjem saját magamat, mint te így ismeretlenül, névtelenül. Még a pszichológusom is elfogadta, hogy nem muszáj a társadalmi normák szerint élni, ha nem ártok vele senkinek, meg kell találnom a megfelelő nőt, mert nők között is vannak, akik csak szexelni akarnak összejárni valakivel. Csak ha nem találkozok a megfelelő emberrel, nem épül ki a bizalom, akkor elsétálunk egymás mellett az utcán és sosem ismerjük meg egymást.
12: Kérdezd már meg, akár csak itt az itteni nőktől, akik már túl vannak mondjuk 50-nél több internetes társkeresős randin, hogy mennyi kamus ember van a férfiak között is, a kisebb füllentésektől (magasabbak hazudja magát, karriert hazudik be, letagadja a mamahotelt) a nagyobbakig (más kép, 10 évvel fiatalabb kép, haverja írt helyette és nem is ugyanaz az ember, a randin személyesen vezeti elő a perverzióit, vallja be, hogy nős, stb.)
Sokszor egy randira félelemben mennek a nők és megkérnek egy bizalmast, hogy hívja fel őket 1 óra múlva, hogy ha gáz van, akkor elrohanhassanak meg beszélik meg direkt forgalmas helyeken, ahol nem tuszkolják be őket a kocsiba és viszik ki egy kietlen erdőbe.
Szerinted a szex, ami a legintimebb dolog mennyivel veszélyesebb, mennyi barom állat használná ki a fizikai erőfölényét egy ilyen szituációban? Attól, hogy utólag fel lehet jelenteni az embert, még a megerőszakolást nem teszi semmissé, de ha addig nem is jut el a dolog, egy életre nyomot hagy egy lányban, ha a sz...r is beléfagy, hogy meg tud-e menekülni, mert kattan a zár, a férfi meg csak áll a nő pedig pánikolva sikít, hogy "Engedj ki!"
A ginának meg tudod van egy olyan hatása, hogy emlékezetkiesést okoz. Főleg ha még ittasan is fogyasztják és a rendőrségen nem lesznek túl kedvesek veled, ha bemész, hogy felmentél a srác lakására, akivel minden szép volt, de aztán szédültél és egyre homályosabb volt minden és reggel meg folyt belőled a sperma és Mohamed csinálta a kávét, Gazsi meg épp szívta fel a kristályt és mikor kérdezted, hogy mi történt csak mosolyogva közölték, hogy jó volt a buli, volt minden, igazi szexistennő vagy.
Elmész a rendőrségre, megteszed a feljelentést, végigjárod a procedúrát, ahol mindenki egy mocskos ribinek néz és eredménye se valószínű, hogy lesz, mert egyrészt lövésed sincs, hogy ki volt az a srác, akihez felmentél, a keresztnevét mondta, de vajon úgy hívták-e meg lehet, hogy egy szembesítésnél sem ismernéd meg, ráadásul fogalmad sincs róla, hogy kik és hányan mentek át rajtad és nincs nálad petricsésze, hogy mintát vegyél, amivel rohansz a mikrobiológiai laborba, hogy vizsgálják ki, kiknek a DNS-e csordogál benned.
Tudod milyen sok ilyen eset van és tudod mennyi nem kerül napvilágra, hanem igyekszik mélyen eltemetni a lány a lelkében ezeket a traumákat?
Fix ingyen puncit akarsz, aki vonzódik is hozzád. De nullá energiabefektetéssel. Kapcsolat azért nem jöhet szóba, mert havonta egy kávéra meghívni, beszélgetni egy kicsit, még mondani valami kedves bókot, az nálad már nem fér bele. De a csaj az önként pörögjön a farkadon.
Aham. Hogyne.
Aztán lesel mint hal a szatyorban, hogy a versengésben mindig alulmaradsz.
Olyan nő a világon nincs, aki mindent megad, amire szükséged van, anélkül, hogy te megadnád, amire neki van szüksége.
Az NEM érv, hogy ő is élvezi a szexet. Egyrészt ez koránt sem biztos. Másrészt párkapcsolatban is élvezi a szexet, de ott sokkal többet kap, mint amire te hajlandó vagy.
#15: Ez nem egy bináris kapcsoló, hogy jó pasi vagy vagy nem jó pasi. Arra mondják, hogy nem jó pasi, aki alig jön be valakinek és arra, hogy jó pasi, aki nagyon sok mindenkinek bejön.
De én nem arra hajtok, hogy minél több nőt megdugjak, hanem EGY nőt szeretnék, akivel együtt vagyok valameddig egyfajta szeretői viszonyban. Csak esélyem sincs reprezentálni magam, mert nem férek oda a többiektől, akik szintén annak a nőnek a kegyeit keresik, aki szintén csak szexkapcsolatot akar.
#16: Ezért mondtam, hogy az ilyen nőkkel nem egymást keressük, ugyanis ez az a mentalitás, amit sosem tudtam elviselni, hogy a nő úgy gondolja, hogy ő adja a férfinak a szexet, amit ő elszenved vagy elvisel és akkor azért neki JÁR cserébe valami ellenszolgáltatás. Ezt az aranyásás light verziójának tartom.
Egyébként túlárazott kávét inni nem szeretek, meghagyom a barátnőinek, akik szintén ebben lelik örömüket. Túrázni például szeretek. Ha ő is szeret, akkor nyugodtan jöhet velem. Ha nyáron körbebiciklizem a Balatont, akkor szintén velem tarthat. Sőt, a nyaralómban is szívesen látom, ha ráér és borozhatunk is a naplementét nézve a parton. Csak ezekből alakulnak ki mélyebb érzelmek a részéről, amiből egyenesen következik a "költözzünk össze, legyen gyerekünk vagy ha az nem, akkor kutya, cica, stb." és már csúszol is bele a tipikus kapcsolati játszmákba.
Bókolni szoktam, de őszintén és szívesen meg is hallgatom a másikat, sőt, még állítólag jó tanácsokat is szoktam adni, viszont nyers vagyok, mint Csernus, ezt a vesébe látós, lényegre tapintós dolgot pedig már sokan nem szokták szeretni.
Többek között ezért is szeretem hanyagolni ezeket a lelkizős dolgokat, mert csak a viták és a sértődések lesznek belőle. Toleráns és alkalmazkodó tudok lenni a végtelenségig olyan emberekkel, akikhez nincs semmi közöm, de abban a pillanatban, hogy az életem részeivé válnak, elkezdünk egy közös csónakban evezni és bizony olyankor már előjön belőlem a kioktató stílus, hogyan fogja a lapátot, milyen intenzitással és milyen irányban evezzen.
Igazából pontosan tudom magamról, hogy miért nem szoktak működni a párkapcsolataim. Ezért. Mert domináns vagyok és mellette függetlenségre is törekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!