Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a vélemények a lengyel, cseh, orosz, ukrán nőkről? Tényleg ennyivel jobbak mint a magyar nők?
Külföldön pl. Németországban élő ismerőseim nagyon jókat mesélnek róluk. Általánosságban szebbek is a magyar nőknél, meg kevésbé követelőzőek, nincsenek olyan nagy elvásásaik. Érthető, hiszen ahonnan ők jöttek, szláv földekről ahol a férfiak sokkal előnytelenebb külsejűek mint a magyarok és kisebb a farkuk (átlagban), viszont a szláv nőket tartják hivatalosan a legszebbeknek a világon. Így érthető, hogy egy magyar pasi alapból előnyből indul, persze ha nem átlagon aluli mindenben.
Nektek hasonló tapasztalat?
Én nagyobb részben orosz vagyok (anyukám teljesen orosz, apukám csak félig, de ő már Magyarországon született.)
És hatalmas téveszméid vannak. Én mindkét országban sok évet éltem és a magyar férfiak semmiképp sem jobbak. :D Szerintem ugyanaz a szint az orosz és magyar férfiak. És ugyanolyan méretük is van. :D Csak Oroszországban több jó testű férfi van. :D
Az biztos! Északabbra sok a magas, szőkésbarna férfi, és nekem is bejönnek.
Az meg eléggé ellentmond a genetikának, hogy adott populáció női egyedi csak a jó, férfi egyedei a rossz külsőt öröklik.
En németbe élek
Itt a ffiak teljesen mások mint otthon...
A német nők csúnyák, szóval itt kint bárki bomba nő lehet
Cseh és lengyel trófeám még nincs, ukrán és orosz viszont jópár.
Ég és föld a különbség - ezek a nők még tudják, mire bukik igazán a férfi, és meg is adják nekünk.. :)
Magyar nők a kanyarban sincsenek hozzájuk képest :)
Érdekes, hogy nemek szerint mennyire eltérő hatást tudnak kelteni a hasonló vonások. Pl. oroszok és ukránok esetében sok kannak tahó bucifeje van, nőknél meg ugynanez szép arcot kölcsönöz.
Tapasztalataim szerint az ilyen nemzetiségű nők nem olyan beképzelt bunkók, mint a haza felhozatal nagyrésze, ráadásul sokkal jobban is néznek ki. Nálunk meg már egy kancsal tehén is hercegnőnek képzeli magát, ehhez igazított elvárásokkal. Nem tudom melyik találta ki, hogy a magyar nők a legszebbek a világon (igaz külföldön még senki sem hallott erről:D), de szívesen a szájába lépnék.
Hát a magyar férfiak sehol nem számítanak jónak Európában. Elhízottak, igénytelenek, és csórók.
A farokméregetés meg nyilván bemondásra megy, szóval nem túl hihető a statisztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!