Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a vélemények a lengyel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a vélemények a lengyel, cseh, orosz, ukrán nőkről? Tényleg ennyivel jobbak mint a magyar nők?

Figyelt kérdés

Külföldön pl. Németországban élő ismerőseim nagyon jókat mesélnek róluk. Általánosságban szebbek is a magyar nőknél, meg kevésbé követelőzőek, nincsenek olyan nagy elvásásaik. Érthető, hiszen ahonnan ők jöttek, szláv földekről ahol a férfiak sokkal előnytelenebb külsejűek mint a magyarok és kisebb a farkuk (átlagban), viszont a szláv nőket tartják hivatalosan a legszebbeknek a világon. Így érthető, hogy egy magyar pasi alapból előnyből indul, persze ha nem átlagon aluli mindenben.

Nektek hasonló tapasztalat?

2021. jan. 28. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Én nagyobb részben orosz vagyok (anyukám teljesen orosz, apukám csak félig, de ő már Magyarországon született.)

És hatalmas téveszméid vannak. Én mindkét országban sok évet éltem és a magyar férfiak semmiképp sem jobbak. :D Szerintem ugyanaz a szint az orosz és magyar férfiak. És ugyanolyan méretük is van. :D Csak Oroszországban több jó testű férfi van. :D

2021. jan. 28. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
A lengyel és a svéd pasik többsége a gyengém. Sokkal jobban néznek ki szerintem is, mint a magyarok. Lehet, hogy a nők is, ezt hetero nőként nehéz megmondani. De tényleg kösd fel a gatyád, azért a férfi felhozatal eléggé jófajta északabbra.
2021. jan. 28. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:
98%

Az biztos! Északabbra sok a magas, szőkésbarna férfi, és nekem is bejönnek.

Az meg eléggé ellentmond a genetikának, hogy adott populáció női egyedi csak a jó, férfi egyedei a rossz külsőt öröklik.

2021. jan. 28. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

En németbe élek

Itt a ffiak teljesen mások mint otthon...

A német nők csúnyák, szóval itt kint bárki bomba nő lehet

2021. jan. 28. 22:12
 15/21 anonim ***** válasza:
31%

Cseh és lengyel trófeám még nincs, ukrán és orosz viszont jópár.

Ég és föld a különbség - ezek a nők még tudják, mire bukik igazán a férfi, és meg is adják nekünk.. :)

Magyar nők a kanyarban sincsenek hozzájuk képest :)

2021. jan. 28. 22:50
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
a férfiak és a nők minden népné kicsit hasonlítanak egymásra arcvonásra. Ha a férfiak arca torz, akkor egy kicsit a nőké is, mert ugye a bébi közös és azok általában apuci vonásait öröklik. az én lányom arca is kiköpött apja külsőre, szerencsére az apja nem oylan ronda. szóval nincs oylan hogy a szláv férfi ronda, de a szláv nő meg csudaszép.
2021. jan. 29. 09:44
 17/21 anonim ***** válasza:
25%

Érdekes, hogy nemek szerint mennyire eltérő hatást tudnak kelteni a hasonló vonások. Pl. oroszok és ukránok esetében sok kannak tahó bucifeje van, nőknél meg ugynanez szép arcot kölcsönöz.

Tapasztalataim szerint az ilyen nemzetiségű nők nem olyan beképzelt bunkók, mint a haza felhozatal nagyrésze, ráadásul sokkal jobban is néznek ki. Nálunk meg már egy kancsal tehén is hercegnőnek képzeli magát, ehhez igazított elvárásokkal. Nem tudom melyik találta ki, hogy a magyar nők a legszebbek a világon (igaz külföldön még senki sem hallott erről:D), de szívesen a szájába lépnék.

2021. jan. 29. 10:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17 A magyar nők legszebbek mondás onnan jött, hogy a történelem során az ország átjáróház volt. Elég csak a törökökre vagy a szándékos betelepítésekre gondolni. Szóval elvileg genetikailag változatosabbak leányaink, mint máshol. Ettől még rossz gének is keveredhettek az évszázadok során, persze.
2021. jan. 29. 12:48
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

Hát a magyar férfiak sehol nem számítanak jónak Európában. Elhízottak, igénytelenek, és csórók.

A farokméregetés meg nyilván bemondásra megy, szóval nem túl hihető a statisztika.

2021. jan. 29. 14:16
 20/21 anonim ***** válasza:
36%
19: " Elhízottak, igénytelenek, és csórók." Mihez képest. Amcsi nők szerinted mennyire elhízottak? Nekem egy munkatársam sem elhízott szerintem. Haverok között is kevesebb aki túlsúlyos. Igénytelenek. Ez mit jelent? Nincs igényem évente 3 nyaralásra, akkor már igénytelen vagyok? A csóróság megintcsak relatív. Nyilván ha az osztrák átlagbért hasonlítjuk a hazaihoz, fasorban sincs. De erről nem az egyén tehet.
2021. jan. 29. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!