Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ő egy 10-es skálán mennyire jó pasi szerintetek?
1 Férfiként mondom, h ez a pali alapvetően jól néz ki, jó adottságai vannak. Az, hogy közben egy majom az más kérdés persze és emiatt elutasítja valaki.
2 Ne mondjátok, hogy a nők nem ugyan arra az 5-10%-ra buknak. Van egy jóbarátom, 188 magas, van borosta, férfias arc, nincs kigyúrva, de sportos, széles válla van, jó kiállása. Ha céges úttól kezdve, bulin át bárhova megyünk, rá tapadnak a lányok, én meg....
Zseniális ez az oldal! Itt megtudhatjuk, hogy a nőknek ha utánuk vágnák sem kellene egy ismert, pénzes, amerikai nagymenő izomállat. Bezzeg a mélynövésű vézna teszkós Pistike a panelgarzonjával, az a no. 1! Csak legyen jóravaló, becsületes, és tisztelje a nőket (bármit is jelentsen ez).
Persze ha az itt 10/1-et osztogató nőihölgyek élőben a közelébe kerülnének egy ilyen fazonnak, három percen belül copni-baxni akarnának. Ha magadra ismertél, nyomjál mínuszt!:)
10/3-ra jön be, de tőlem ez a stílus nagyon távol áll. Egyébként jó adottságai vannak, jó felépítése, szóval más frizurával, ízlésesen felöltözve (ezt a videót kitörölve az emlékezetemből), szimpatikus viselkedéssel és személyiséggel semmi problémám nem lenne vele. A férfiak nagyon túlgondolják ezt a kinézet dolgot, se nálam, se a barátnőimnél nem elsődleges szempont, közhely, de az teszi vonzóvá, ahogy megnyilvánul, a kisugárzása, amilyen ember. Illetve az ízlés szubjektív, nekem sok olyan férfi tetszett, akikre a barátnőim azt mondták, hogy uhh nem, engem valami mégis megfogott bennük és nagyon helyesnek láttam őket. Linkelhetek olyan férfiakat, akik szerintem objektíven nagyon jóképűek, 10/6 nőnek biztos tetszenek, de ez közel se jelenti azt, hogy CSAK az ilyen férfiaknak van esélyük, nekem mindig a sokkal "átlagosabbak" tetszettek (illetve én se a gyönyörű női topmodellek táborába tartozom, szóval érdekes is lenne ha olyat mondanék, hogy csak ilyen kaliberű pasikkal ismerkedek.. :D ). De akkor pár színész, akit nagyon kedveltem egy-egy sorozatban/filmben mondjuk és női szemmel szerintem szinte bárkinek vonzók:
De mint mondtam, szerintem ők objektíven is jó pasik, én is vonzónak találom őket, de meglepődnének a férfiak, hogy akár az ismertebb emberek közül, de főleg a való életben, én mondjuk kiket találok vonzónak (nem, nem csak az ilyesmi pasikat).
Imádom, hogy ennyire azt hiszitek ismertek minden nőt.
Vagy csak nehéz elfogadni, hogy nem azért nincs nőtök mert nem híres izompacsirták vagytok, hanem mert a belsőtökkel nincs rendben valami, de azon ugyebár változtatni kéne.
Ha magadra ismertél, nyomj egy mínuszt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!