Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Ő egy 10-es skálán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ő egy 10-es skálán mennyire jó pasi szerintetek?

2021. jan. 28. 14:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én magasról letojom nektek miért nem jön be ez a majom, de linkelnétek olyan embert aki 10ből legalább 6 nőnek tetszik?
2021. jan. 28. 21:40
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom linkelni aki nekem tetszik, mittudomén mi tetszik a többieknek
2021. jan. 28. 21:50
 23/31 anonim ***** válasza:
14%
Ez abszolút hülyeség, hogy ennyire eltérő lenne a nők ízlése, ki merem jelenteni, hogy a legtöbbnek pl 10/7 nek bizony ugyanaz a típus tetszik, vagy annak valamelyik variánsa (más haj, más ruha, más testalkat, más szem vagy hajszín). De bizony ha ennyire eltérő lenne a nők ízlése, mint itt ezt itt is vagy a legtöbb kérdés alatt olvasnánk, akkor bizony az ilyen Woody Allen (fiatalon) pasik is lazán ugyanannyi csajt akasztanának le 5 év alatt az egyetemen mint a Brad Pitt típusúak. De nem úgy van, hanem úgy, hogy az utóbbiak 100 ávál vitték fel a csajokat a szobába, előbbi meg örült ha az 5 év alatt 1-2 kövér csaj megvolt neki. Biztos véletlen, ja hogyne...Pl volt pasi évfolyamtársam az egyetemen ( [link] bizony vagy 150 csajt felvitt, ha ha annyira nem lenen hasonló a nők ízlése, akkor max 4-5 csaja lehetett volna. Vicc ami ezen az oldalon megy a nők részéről, ez a kábító duma, hogy más az ízlésünk...
2021. jan. 28. 21:47
 24/31 anonim ***** válasza:
77%
Én belinkeltem ami nekem tetszik, elmondtam hogy ezt a palit bottal se, elmondtam hogy a barátaimmal teljesen különböző az ízlésünk, mit vársz még? A linked amúgy csak valami fura honlap kezdőoldalát dobja be, nincs rajta kép pasiról
2021. jan. 28. 23:24
 25/31 anonim ***** válasza:
72%

1 Férfiként mondom, h ez a pali alapvetően jól néz ki, jó adottságai vannak. Az, hogy közben egy majom az más kérdés persze és emiatt elutasítja valaki.

2 Ne mondjátok, hogy a nők nem ugyan arra az 5-10%-ra buknak. Van egy jóbarátom, 188 magas, van borosta, férfias arc, nincs kigyúrva, de sportos, széles válla van, jó kiállása. Ha céges úttól kezdve, bulin át bárhova megyünk, rá tapadnak a lányok, én meg....

2021. jan. 29. 07:45
 26/31 anonim ***** válasza:
51%

Zseniális ez az oldal! Itt megtudhatjuk, hogy a nőknek ha utánuk vágnák sem kellene egy ismert, pénzes, amerikai nagymenő izomállat. Bezzeg a mélynövésű vézna teszkós Pistike a panelgarzonjával, az a no. 1! Csak legyen jóravaló, becsületes, és tisztelje a nőket (bármit is jelentsen ez).

Persze ha az itt 10/1-et osztogató nőihölgyek élőben a közelébe kerülnének egy ilyen fazonnak, három percen belül copni-baxni akarnának. Ha magadra ismertél, nyomjál mínuszt!:)

2021. jan. 29. 10:48
 27/31 anonim ***** válasza:

10/3-ra jön be, de tőlem ez a stílus nagyon távol áll. Egyébként jó adottságai vannak, jó felépítése, szóval más frizurával, ízlésesen felöltözve (ezt a videót kitörölve az emlékezetemből), szimpatikus viselkedéssel és személyiséggel semmi problémám nem lenne vele. A férfiak nagyon túlgondolják ezt a kinézet dolgot, se nálam, se a barátnőimnél nem elsődleges szempont, közhely, de az teszi vonzóvá, ahogy megnyilvánul, a kisugárzása, amilyen ember. Illetve az ízlés szubjektív, nekem sok olyan férfi tetszett, akikre a barátnőim azt mondták, hogy uhh nem, engem valami mégis megfogott bennük és nagyon helyesnek láttam őket. Linkelhetek olyan férfiakat, akik szerintem objektíven nagyon jóképűek, 10/6 nőnek biztos tetszenek, de ez közel se jelenti azt, hogy CSAK az ilyen férfiaknak van esélyük, nekem mindig a sokkal "átlagosabbak" tetszettek (illetve én se a gyönyörű női topmodellek táborába tartozom, szóval érdekes is lenne ha olyat mondanék, hogy csak ilyen kaliberű pasikkal ismerkedek.. :D ). De akkor pár színész, akit nagyon kedveltem egy-egy sorozatban/filmben mondjuk és női szemmel szerintem szinte bárkinek vonzók:

[link]

[link]

[link]

De mint mondtam, szerintem ők objektíven is jó pasik, én is vonzónak találom őket, de meglepődnének a férfiak, hogy akár az ismertebb emberek közül, de főleg a való életben, én mondjuk kiket találok vonzónak (nem, nem csak az ilyesmi pasikat).

2021. jan. 29. 11:01
 28/31 anonim ***** válasza:

Ohh a nagy kedvencem linke lemaradt (bár őt a sorozatbeli karaktere teszi extra vonzóvá..):

[link]

2021. jan. 29. 11:04
 29/31 anonim ***** válasza:
35%
Azért pontozzák le mert tudják, hogy semmi esélyük egy ilyen férfinál. :D
2021. jan. 29. 11:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Imádom, hogy ennyire azt hiszitek ismertek minden nőt.

Vagy csak nehéz elfogadni, hogy nem azért nincs nőtök mert nem híres izompacsirták vagytok, hanem mert a belsőtökkel nincs rendben valami, de azon ugyebár változtatni kéne.

Ha magadra ismertél, nyomj egy mínuszt :))

2021. jan. 29. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!