Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Válaszolnom kéne mindenkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszolnom kéne mindenkinek?

Figyelt kérdés

Olvasom itt a sok sírást, hogy »jajj nem írnak vissza« meg hogy »nem írok vissza ha nem érdekes nekem a másik«.

Azt vettem észre hogy a kelendőbbek azok, akik nem szoktak válaszolni, és a kevésbé kelendőbbek várják el a kötelező választ.

2021. jan. 25. 20:43
A kérdező szavazást indított:
Igen (nő vagyok)
Igen (férfi vagyok)
Nem (nő vagyok)
Nem (férfi vagyok)
Ez ennél bonyolultabb kérdés..
27 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
A logika.. kelendőbb vagy ha nem válaszolsz de ha nem válaszolsz nem tudsz elkelni. Ez egy marhaság.
2021. jan. 25. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem kéne boldog-boldogtalant jobbra húzni, csak azokat, akikkel tényleg beszélni is akarsz. Mindig olvasom, meg nekem is írták már tinderen, badoon a lányok, hogy mennyi üzenetet kapnak, és nem tudnak mindre válaszolni. Ha tudom, hogy nem fogok tudni 300 üzenetre reagálni, akkor nem fogok egy nap 300 matchet betárazni, ez ilyen egyszerű. Ez egósimogatás, amit csinálnak. Ha meg véletlenül lájkolok valakit, és matchelünk, de nem az esetem, arra ott a szétválás.
2021. jan. 25. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, amikor valaki nem válaszol. A probléma ott kezdődik, ha már folyik a beszélgetés, netán az első randi is megvolt, a másik mégis eltűnik.
2021. jan. 25. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Ott az unmatch, használd. Nem mondom hogy felemelő, amikor belefektettél energiát abba amit írtál a másik félnek (Igen, az ember nem 0-24 vicces, szórakoztató, érdekes...), de amikor 5 napja nem tudod miért nem válaszol a másik az több mint frusztráló.

Nekem pl volt olyan h, nem jött be ugyan nagyon egy lány, de mivel értelmesen el tudtam vele beszélgetni egyre szimpatikusabbá vált, már-már a randin gondolkoztam. Eltűnt.... 😂 Fordított sztorit még nem hallottam

2021. jan. 25. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!