Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a nő választ vagy a férfi? Sokan mondják hogy ugye a nő választ, de ha például nem kell annak a férfinek aki tetszik neki, akkor mégse ő választ.
Szerintem inkább a férfi választ, mert ő a kezdeményező fél, persze utána már a nő is. Nem nagyon láttam még hogy a nő kezdeményezne nyíltan, persze jeleket ad.
Na mindegy én csak a véleményekre vagyok kíváncsi mindkét nem szemszögéből hogyan látják a dolgot.
Mindkét fél választ valamikor, mert mindkét félnek akarnia kell a dolgot. A sorrend sok esetben más.
Pl:
-a férfi kiválasztja melyik nőhöz megy oda és odamegy
-a nő a hozzá odamenő férfiak közül választ
Mindig a nő választ, de sokszor nincs ennek tudatában.
Ha a férfi lép oda, akkor a nő vagy elfogadja, vagy nem.
Ha a nő kezdeményez, de a férfinak nem kell, akkor is a nő választott, csak nem kellett. De majd választ másikat.
Ha működik a kapcsolat, akkor a nő vagy hagyta magát kiválasztani az illetőtől, vagy amúgy is őt választotta volna.
Ha a nő nem választaná az adott férfit, mert az pl öreg és dagadt, akkor is választott, csak mondjuk a pénzét.
Olyan még nem volt a történelemben, hogy egy nő ok nélkül legyen egy férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!