Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem alkalmatlan ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem alkalmatlan ez az oldal társkeresésre?

Figyelt kérdés
Levelezek már vagy 5 emberrel, de úgy érzem, sehová se halad a beszélgetés. Biztos vannak olyan dolgok, amikhez hasznos ez a teljes anonimitás, de speciel az ismerkedéshez és tartós barátságok, kapcsolatok kialakításához alkalmatlan. Vannak itt sikersztorik? Vagy csak én vagyok ilyen béna?
2021. jan. 11. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Itt nem próbálkoztam társkereséssel, de nem is ez a főprofilja a weboldalnak, szerintem itt csak alkalmi viszonyra álnéven találhatsz társat. Én 5 éve egy ismerkedős oldalon ismertem meg vkit, kb a 20-ból volt az az egy aki normális ismerkedős volt, végül annyira jók voltunk egymásnak h házasságot kötöttünk, már 1 éve annak. Most építkezésbe fogtunk. Szóval lehet a netes társkeresésnek eredménye, de én nem rögtön így indultam neki, csak ismerkedni akartam, és hosszabb ismerkedés után találkoztunk, és végül egy pár lettünk. De mostanában van olyan barátnőm aki ugyanígy ismerkedik a társkeresőn de csak olyannal találkozott aki vagy szexet izgalmat keres vagy egy idióta. Lehet szerencséd és ráakadsz életed társára, vagy csak barátra, csak légy nyitott de mellette ne higgy azért el mindent amit mondanak.
2021. jan. 11. 21:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Sztem is az
2021. jan. 11. 21:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Én meg azt érzem, hogy pont, hogy valami kötetlen dologra nehéz. Többekkel beszélgettem és szerintem komolyra tovább lehetett volna menni, mert van akivel kölcsönösen bejöttünk. Szóval, ha komolyat keresel szerintem nem lehetetlen.

De amúgy az jó kérdés, hogy miért nem egy rendes párkeresőn keresel. és az is, hogy én miért nem :D szerintem csak az van, hogy így könnyű a gyk-ra addiknak lenni és akkor már írogat ilyeneket is az ember. De szerintem csak úgy van értelme, ha eleve szórakoztat, hogy írogatsz. És akkor mindegy mi van. Szóval csak ilyen nap végén kicsit kifújni itt magad.

2021. jan. 12. 00:34
 24/26 LazyJones ***** válasza:
Vannak itt sikersztorik, de ritkák, nagyon.
2021. jan. 12. 04:01
 25/26 anonim ***** válasza:

Persze hogy alkalmatlan. A dedikált oldalak szintén.

Senkinek sem attól lesz párkapcsolata, hogy elmegy a boltba és vesz magának társat, aztán kihúzza a listájáról, mert ez nem így működik.

Aki ezt csinálja, fordítva ül a lovon.

Ráadásul a társkeresést aktívan művelő emberek összeömlesztése kontraproduktív. Egymás kétségbeesett erőlködését nehezítik azzal, hogy versenyt csinálnak belőle.

Nekem soha az életben nem kéne olyan nő, akiért sorba kell állni.

Nem akarok egy lenni a kétségbeesett erőlködők közül, mert ebben nincs semmi különleges.

2021. jan. 12. 10:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Régen sokkal, de sokkal normálisabb emberek jártak ide, volt sok sikersztorim. F/L?
2021. jan. 12. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!