Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az összes társkeresőn sose kapok szivezést ,a szép vagy társkeresőn is az első 5percben kiszavaznak és rengeteg lánytól de még pár fiútól is megkaptam,hogy ocsmány vagyok akkor adjam fel örökre ,hogy valaha lesz valakim?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 12:05
11/15 anonim válasza:
És mi a baj a külsőddel? Próbálj azon javítani. Vagy add lejjebb az elvárásaidat, biztos vannak hozzád hasonló kinézetű lányok, akiknek nem jutnak jó pasik.
12/15 anonim válasza:
Kérdező, nem társkereső oldalakat küldtem, hanem olyan oldalakat, ahol program ajánlatok vannak...
13/15 A kérdező kommentje:
Leginkább a fejem lehet a ludas, mivel magas vagyok alkatra átlagos nem szálkás de nem is dagadt! Köszi de egyedül a 300 kilós lányoknál lenne esélyem csak ők próbálkoznak néha de köszi kihagyom! Én sem vagyok dagadt ezt a másiktól is elvárom! Az más akkor mindenképp ránézek ,köszi! :)
2021. jan. 9. 13:00
14/15 anonim válasza:
üdv a klubban.29éves jómódban élő,2szakmában dolgozó srác vagyok.Soha nem volt barátnőm,max a barátságig jutottam el.
15/15 Alfi2 válasza:
A társkeresők egy lyukas garast nem érnek! Voltam olyan társkeresőn is, ahol 3 hétig senki meg nem nézte a profilomat, és senki nem válaszolt a leveleimre, nagy többségük el sem olvasta azokat. Férfi vagyok, nőt kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!