Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül még így is jobb elbírálás alá egy albérletben élő, nulla ft megtakarítással rendelkező, átlag bérből élő (265 a magyar átlagbér nettóban, de itt erre 220 már azt jelenti), mint egy olyan, aki mamahotelos, de van 9 milliója?
Szerintem az általad említett otthon lakóval semmi baj nincs. A gyakorlat néha lehet mást mutat. Én kapásból tudok 3 férfit, akiket közelebbről is ismerek, mind 30 fölöttiek és még otthon élnek spórolás címszó alatt.
Egyik összegyűjtött pár milliót és vett magának belőle egy autót a szalonból.
A másik 31 éves koráig élt otthon, 23 évesen már kapott saját lakást, beköltöztettek egy albérlőt, hogy amíg a pasi tanul, addig fizesse a törlesztőt. Elvégezte az egyetemet, de nem költözött be a lakásba, mert nem akart ő törlesztőt fizetni, helyette hangszereket, meg hangcuccokat vett, fesztiválozott, 1 milliós biciklit vett stb.
A harmadik meg (és ő a legbüszkébb magára), 31 most, még mindig otthon él, engem szidott korábban, mert kidobom a pénzt albérletre, bezzeg ő hatalmas áldozatot hoz, mert még inkább anyuékkal lakik. Anyja főz rá, mos rá, a kaját bepakolja neki. Kb. 2 éve vett egy autót, aminek külön garázst építettett a szülei udvarába és azt sufnituningolja. Plusz berendezett a padlástérbe magának otthonra egy konditermet. Mellette osztja az észt, hogy ez milyen tudatos pénzügyi döntés, sőt, még Insta accountja is van, ahol a pénzről okoskosik. :D
már megint a lakhatás....ami lassan luxus ebben az országban is.
Ha valaki a szüleivel él az nem azt jelenti, hogy eltartják, vagy kinyalják a popóját. Nők írták, hogy jaj de ciki úgy dugni, hogy a szomszédban van az anyuci. Mert az nem ciki, ha vadidegen van a szomszéd szobában és az hallgatja? Hozzá nem lehet átmenni? Legalább megismernéd a jövendőbeli anyósod, jaaa hogy nem is gondolod komolyan?
+ van olyan, aki nem tud haverokkal összeköltözni, idegennel nem akar. EGYEDÜL fenntartani pesten egy albérletet azért nem 20 forint. Aztán meg költs még ruhára, kajára, tegyél félre, tanulj stb. és a hónap végén talán marad valami.
Ha valamelyik nő ezen hisztizik, hogy miért nem egy kis szakadt szobát bérlek (amíg ő a szüleivel lakik és rossz munkája is van), akkor sajnálom, van más pasi is, nem sírok utána. Lehet, hogy egy pasi x éves koráig a szüleivel él, de ez nem azt jelenti, hogy életképtelen. Sőt, lehet egy normális nővel költözne össze és KÖZÖSEN terveznék a jövőt. de a legtöbb ember nem képes a jövőben gondolkodni, csak a MOST mi van és MOST akarom, MOST legyen ilyen meg olyan.
Több 30 as nőt ismerek, akik otthon laknak, és még mindig várják a pénzes lovagot, az miért nem gáz?
"14 éves korom óta minden nyár azzal telt, hogy culágermunkát végeztem itthon, a ház felújításában (...) Még egy vagy két nyár van hátra, és végre elkészül a ház"
Hat ha Barcelonaban laksz a Sagrada Familia szekesegyhazban, az meno :)
36F incel
Aligha fogok jól keresni. Örülök ha egyáltalán el tudok helyezkedni a diplomámmal. A következő projekt az, hogy keresek valami munkát, akármilyet, és csinálok egy szakmát.
Az építkezés során aljzatbetonozni kell, újravakolni, festeni, burkolni, ablakot cserélni, ajtót cserélni. A házat az 1930-as években építették, azóta nem is volt felújítva, csak általunk.
Közben építeni kellett kerítést, garázst, műhelyt...
Igen, ha elkészül végre, csodás lesz. Az én szobám pl 20 négyzetméteres 😍
#10 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!