Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kerül még így is jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül még így is jobb elbírálás alá egy albérletben élő, nulla ft megtakarítással rendelkező, átlag bérből élő (265 a magyar átlagbér nettóban, de itt erre 220 már azt jelenti), mint egy olyan, aki mamahotelos, de van 9 milliója?

Figyelt kérdés
Tehát egy olyannal szemben, aki bár szintén átlagot keres, családi házban él és már egy normális kisebb lakás 30%-os önerejét már előteremtette, de nem akart egyedül lakást venni, csak ha van párja, vele közösen. Tehát miért jobb egy nulla ft-os (max pár elektronikai cikke van)megtakarítású albérletes, aki valszeg 45 évesen is azt fogja fizetni, mint egy olyan aki otthon élt, segített az anyjának mindenben (főzni, mosni, vasalni, vásárolni, takarítani)de megspórolt pár milliót egy későbbi lakás indulójként...Csak mert előbbi még most is sokkal elfogadottabb a nőknél, mint utóbbi.
2021. jan. 8. 09:38
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nekem van lakasom. Nem azert kerdeztem.
2021. jan. 8. 10:53
 12/38 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az általad említett otthon lakóval semmi baj nincs. A gyakorlat néha lehet mást mutat. Én kapásból tudok 3 férfit, akiket közelebbről is ismerek, mind 30 fölöttiek és még otthon élnek spórolás címszó alatt.

Egyik összegyűjtött pár milliót és vett magának belőle egy autót a szalonból.

A másik 31 éves koráig élt otthon, 23 évesen már kapott saját lakást, beköltöztettek egy albérlőt, hogy amíg a pasi tanul, addig fizesse a törlesztőt. Elvégezte az egyetemet, de nem költözött be a lakásba, mert nem akart ő törlesztőt fizetni, helyette hangszereket, meg hangcuccokat vett, fesztiválozott, 1 milliós biciklit vett stb.

A harmadik meg (és ő a legbüszkébb magára), 31 most, még mindig otthon él, engem szidott korábban, mert kidobom a pénzt albérletre, bezzeg ő hatalmas áldozatot hoz, mert még inkább anyuékkal lakik. Anyja főz rá, mos rá, a kaját bepakolja neki. Kb. 2 éve vett egy autót, aminek külön garázst építettett a szülei udvarába és azt sufnituningolja. Plusz berendezett a padlástérbe magának otthonra egy konditermet. Mellette osztja az észt, hogy ez milyen tudatos pénzügyi döntés, sőt, még Insta accountja is van, ahol a pénzről okoskosik. :D

2021. jan. 8. 12:27
 13/38 anonim ***** válasza:
67%

már megint a lakhatás....ami lassan luxus ebben az országban is.

Ha valaki a szüleivel él az nem azt jelenti, hogy eltartják, vagy kinyalják a popóját. Nők írták, hogy jaj de ciki úgy dugni, hogy a szomszédban van az anyuci. Mert az nem ciki, ha vadidegen van a szomszéd szobában és az hallgatja? Hozzá nem lehet átmenni? Legalább megismernéd a jövendőbeli anyósod, jaaa hogy nem is gondolod komolyan?

+ van olyan, aki nem tud haverokkal összeköltözni, idegennel nem akar. EGYEDÜL fenntartani pesten egy albérletet azért nem 20 forint. Aztán meg költs még ruhára, kajára, tegyél félre, tanulj stb. és a hónap végén talán marad valami.

Ha valamelyik nő ezen hisztizik, hogy miért nem egy kis szakadt szobát bérlek (amíg ő a szüleivel lakik és rossz munkája is van), akkor sajnálom, van más pasi is, nem sírok utána. Lehet, hogy egy pasi x éves koráig a szüleivel él, de ez nem azt jelenti, hogy életképtelen. Sőt, lehet egy normális nővel költözne össze és KÖZÖSEN terveznék a jövőt. de a legtöbb ember nem képes a jövőben gondolkodni, csak a MOST mi van és MOST akarom, MOST legyen ilyen meg olyan.

Több 30 as nőt ismerek, akik otthon laknak, és még mindig várják a pénzes lovagot, az miért nem gáz?

2021. jan. 8. 12:27
 14/38 anonim ***** válasza:

"14 éves korom óta minden nyár azzal telt, hogy culágermunkát végeztem itthon, a ház felújításában (...) Még egy vagy két nyár van hátra, és végre elkészül a ház"

Hat ha Barcelonaban laksz a Sagrada Familia szekesegyhazban, az meno :)

36F incel

2021. jan. 8. 13:59
 15/38 anonim ***** válasza:
#10 miért kellene előről kezdeni? Diplomával már csak lehet annyit keresni amiből kijon egy kész keco idővel
2021. jan. 8. 14:04
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Aligha fogok jól keresni. Örülök ha egyáltalán el tudok helyezkedni a diplomámmal. A következő projekt az, hogy keresek valami munkát, akármilyet, és csinálok egy szakmát.

Az építkezés során aljzatbetonozni kell, újravakolni, festeni, burkolni, ablakot cserélni, ajtót cserélni. A házat az 1930-as években építették, azóta nem is volt felújítva, csak általunk.

Közben építeni kellett kerítést, garázst, műhelyt...

Igen, ha elkészül végre, csodás lesz. Az én szobám pl 20 négyzetméteres 😍

#10 vagyok

2021. jan. 8. 14:31
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Diplomaval nem tudsz elhelyezkedni? Nem hiszem el. Mindig azt hallgatom, hogy nekik garantalt a jo munkahely, jobb kilatas, barhova felveszik oket stb.
2021. jan. 8. 15:33
 18/38 A kérdező kommentje:
Van pár diploma amivel tengert lehet rekeszteni, annyian vannak (pl közgáz, jogi), vagy piacképtelen (biológus, környezetvédelmi mérnök, stb)
2021. jan. 8. 16:38
 19/38 anonim ***** válasza:
Én mérnök informatikusként keresek ennyit, csak mondom. Igaz, vidéken és 1 műszakban, de ne tegyünk már úgy, mintha ez kb. minimálbér lenne....
2021. jan. 8. 17:54
 20/38 anonim ***** válasza:
Pesten marketingeskent sosem kerestem 200-nal tobbet. Marad a mamahotel es a megalaztatas random noktol.
2021. jan. 8. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!