Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a kezdeményező félnek kell érdekessé tenni a beszélgetést? Kérdéseket,témákat feldobnia?
Főleg chat alapú netes társkeresőkön/messengeren,azt látom én" küzdök" hogy megismerjük egymást a másik fél csak válaszolgat vissza kérdezget. Vagy akire ráírnak olyan jó nőnek/pasinak gondolja magát,hogy versenyeztethet?
Azt gondolom(rosszúl???) aki visszaír/belemegy az ismerkedésbe az azt jelzi "ismerjük meg egymást". Nem azt,hogy" te erőlködj hátha megtetszel nekem."
Miért feltételezitek,hogy pasi vagyok?
Kedves 5ös! Akkor ne írjon vissza, ne jöjjön randira, vagy szépen utasítson el.
Aki kinézetre úgy néz ki mint egy malac, az is kap elég sok privit. Szóval ha egy tök átlag nő regel fel oda, őt is bőven lerohanják.
Néha nem tudom, hogy a sok kőbunkó miatt nem akarnak önállóan témákat feldobni, vagy csak azért, mert ekkora túlkínálat van faszikból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!