Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig a kezdeményező félnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a kezdeményező félnek kell érdekessé tenni a beszélgetést? Kérdéseket,témákat feldobnia?

Figyelt kérdés

Főleg chat alapú netes társkeresőkön/messengeren,azt látom én" küzdök" hogy megismerjük egymást a másik fél csak válaszolgat vissza kérdezget. Vagy akire ráírnak olyan jó nőnek/pasinak gondolja magát,hogy versenyeztethet?

Azt gondolom(rosszúl???) aki visszaír/belemegy az ismerkedésbe az azt jelzi "ismerjük meg egymást". Nem azt,hogy" te erőlködj hátha megtetszel nekem."

2021. jan. 6. 22:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Miért feltételezitek,hogy pasi vagyok?

Kedves 5ös! Akkor ne írjon vissza, ne jöjjön randira, vagy szépen utasítson el.

2021. jan. 9. 16:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Kezdem úgy érezni magam mint egyszerre két tini, akik képtelenek egymással kommunikálni.
2021. jan. 9. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért hitték azt, hogy faszi vagy, mert chatelésnél egy nőnek egyáltalán nem kell erőlködnie, olyan sok privit kap.
2021. jan. 9. 21:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 13! Hamupipőke vagyok, válogatom az ocsú közűl a gyémántot:). Na jó leszállok a földre a lányok 67,5%a igen kap. A 20% a csúnya elhízott igénytelen. Mi 12,5% vagyunk a még menthető kategória.
2021. jan. 10. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki kinézetre úgy néz ki mint egy malac, az is kap elég sok privit. Szóval ha egy tök átlag nő regel fel oda, őt is bőven lerohanják.

Néha nem tudom, hogy a sok kőbunkó miatt nem akarnak önállóan témákat feldobni, vagy csak azért, mert ekkora túlkínálat van faszikból.

2021. jan. 10. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!