Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetnék egy olyan lány közelébe akit jóformán csak a neten a közösségi oldalon láttam?
Ha jól nézel ki, akkor ráírhatsz azzal, hogy "szia, képek alapján nagyon szimpatikusnak találtalak, szívesen megismernélek"
Ha meg nem, akkor bármit írhatsz neki, teljesen mindegy.
Külsőre normális kinézetű férfi vagyok, tiszta, ápolt. A saját magam szemében jól nézek ki ha a tükörbe nézek, elégedett vagyok magammal.
Megvan a kellő önbizalamam, hogy ráírjak.
Azt pedig sajna nem tudhatom, hogy ő mit gondol arról amit rólam lát.
#1 ne már ezt a szánalmas dumát, könyörgöm
Kérdező:
Ha aktívan kommentelget meg ilyesmi, akkor csatlakozz ott a társasághoz, szoktak értelmes/mókás beszélgetések kialakulni kommentben. Onnan már kevésbé idétlen ráirkálni, mert van téma, amire lehet hivatkozni. Célszerű nem megrögzötten, de azért többször becsatlakozni.
Ha csak a profilját láttad, akkor őszintén nem tudom, mit akarsz. Random emberekhez odamenni, akiket láttunk valahol, mindezt azért, mert akarunk tőle valamit, szerintem tré. Akár neten, akár buszmegállóban, bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!