Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem elértem a wtf pontot jelenleg, és nem tudom , hogy kéne ismerkednem, mit csinálok rosszul?
Szóval nagy vonalakban, 31 éves férfi, mondjuk úgy középvezető vagyok egy multinál (Budapesten élek és dolgozok) .Szeretek jól öltözködni és ezt így meg is engedhetem magamnak szerencsére (ebből a lényeg , hogy nem kell kölcsönkérnem egy randira és adok magamra)
Szóval volt már barátnőm, tehát nem a forever alone típus vagyok, de amióta vele szakítottam nem sikerül senkivel elérni az áttörést.
(oké szexkapcsolatra lett volna már jelentkező azt eddig leráztam magamról egyelőre, bár már azért az is hiányzik rendesen)
Nem vagyok az az eljárogatós fajta, hogy szétbulizom az agyam.... inkább a nyugisabb (bár ugye egy ideje erre sincs lehetőség ugye)
Szóval ez az ismerkedés téma újfent nem igazán megy, próbálkoztam én már társkereső oldalakon, tinderen, de a lányok még csak nem is válaszolnak !
Nem hinném hogy baltás gyilkos kinézetem van, dagi se vagyok, alacsony se, mégis kb nulla sikerrel vagyok elég régóta és ez most már eléggé frusztrál.
Nem hinném, hogy rosszul csinálok valamit, mert egy tinderen pl az ember csak képet tölt fel.... persze találkoztam már nem egyszer lányokkal, voltam randin....de hát higgyétek el nincs nálam magasan a léc (és ezt egy haverom mondta nem én), de nagyon nagy részük nem ugrotta ezt meg és azért mindenkinek van legalább valami minimális elképzelése a másikról.
Szóval itt jön a wtf pont, effektíve adottságaim jók, magas vagyok nem vagyok elhízott, jól keresek, nincs magasan az elvárás , reményeim szerint ronda se vagyok.... de akkor what?
Ha valaki szeretne akkor próbálok képet küldeni, mert már nagyon böki az oldalam a frusztráció.
31F Budapest
ui: nem tudom mennyire sikerült összefüggőre a szöveg, de írtam ami eszembejutott és nem látom az egészet egyben mert kicsi az ablak :)
en nokent hasonloan vagyok ezzel. kulonbseg annyi, hogy ugyan sokan probalkoznak pl tinderen, de nagyon rovid ido utan mindrol kiderul, hogy vagy iszonyu buta vagy bunko vagy halalosan unalmas. egyszeruen nem talalok senkit, akivel hasonloan erdekelnenk egymast es lehetoleg nem csak a szex erejeig. en ugy gondolom mar, hogy egyszeruen vannak emberek, akiknek (meg) nincs meg a parjuk es szerencse kerdese az egesz ismerkedes, nekem meg az nincs.
kuldhetsz kepet nekem is, kivancsi vagyok.
"vagy iszonyu buta vagy bunko vagy halalosan unalmas"
Főleg ezt tapasztalom nőknél énis.
Küldhetsz képet, kíváncsi lennék, hogy valójában mi a gond nálad.
A leírásod alapján semminek nem kéne, de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!