Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százalék nő és hány százalék férfi lehet, aki szeretne párt, de mégis képtelen összehozni?
Úgy érzem, a nők többségének nem olyan fontos, ahogy a szex sem, mégis ők azok, akik nagyon könnyen megkaphatják(épp azért mert a másik félnek fontosabb)
33f
Nem igazán értem a kérdés kiegészítését, mert egy olyan nővel sosem fog tudni férfi szexelni, aki nem akar, hiába állnak az árbócok sorban előttük.
Párt nem mindenki akar, de attól függ mi a cél.
#6: Mert te is magasan a szinted fölött keresnél, ha a szexet bármikor megkaphatnád. Te is tesztelgetnél nőket 5 randin keresztül és hónapokig, ha tudnád, hogy tét nélkül aznap este szexelni fogsz csak vagy a randipartnereddel, vagy a szeretőddel.
Te is minden apróságba belekötnél, ha nők nyomulnának rád rendszeresen.
Rengeteg a társkereső szerintem.
A lényeg, hogy mindenki a szintje fölé akar menni. A nők meg legfőképpen.
Én 54 éves öreg kandúrka olyanokat csinálok, hogy soha nem hittem volna.
-- Elkezdtem sportolni, hogy ne legyek puhány, hanem kemény legyen a testfelépítésem.
Mondjuk leharcolva soha nem voltam, de mindegy.
-- Vettem egy nagyon drága hajszeszt ami táplálja a hajhagymákat, ezáltal visszajön a hajam barna színe, mert már eléggé deresedtem sajnos.
-- Vettem egy drága arckrémet, hogy szebb legyen a bőröm. Idáig sem volt csúnya, de ez is mindegy.
-- Egy drágább kézkrémet, hogy szebb legyen a kezem. Jó kis puha tapintású, ha szeretettel kell hozzá érni valakihez, akkor jó érzés legyen az érintés.
Meg egyébb mindenféle kisebb apróságok.
Ha ezt nem léped meg, nem kellesz a kutyának sem, mert minden nő tökéleteset akar.
Ne legyen rajtad 1 plusz kiló sem, pici poci sem, ne őszülj, stb stb.
Hát ez van. Életstílust vált az ember, mert az élet rá kényszeríti. Bp.- i vagyok, ha van itt normális társ kereső hölgy, akkor írjon privit. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!