Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként melyik a rosszabb társkeresési szempontból, mackós alkatúnak, vagy soványnak lenni?
Alacsonynak.
Amúgy minkét végletnek megvan a piaca.
Nekem nőként nagyon sokszor tetszett kifejezetten sovány férfi. Ilyen 175 cm/ 60-65 kg. De azoknak mind baromi szép fejük volt. Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen férfiak. A mackos, meg kicsit husisabb pasik sosem voltak, és sosem lesznek az eseteim.
Én magam pedig elég magas vagyok, és nem vagyok sem sovány, sem kövér.
Ízlése válogatja.
Szerintem ez a kérdés rossz.
Ahány lány, annyi ízlés, és akkor még nem is beszéltünk arról, ha a lánynak mondjuk az egyik az ideálja, de valamit nagyon vonzónak talál a másikban, mondjuk a gondolkodásmódját vagy a szeretetnyelvét, és ezért szeret bele. Vagy mondjuk mi van azokkal, akik kapcsolatban súlyt váltanak, akár negatív, akár pozitív irányban? Akkor szakítson velük a párjuk, csak mert már nem akkorák, mint a kapcsolat kezdetén?!
A lányok is különbözőek. Én nagydarab csaj vagyok. Sosem akartam vékony pasit, aggódnék, hogy agyon találnám nyomni :)
Logikusan azt feltételezném, hogy genetikusan belénk van kódolva, hogy a férfi legyen nagyobb és erősebb, mint a nő, de ma már ez sem helytálló.
Nincs feltétlen igazság ebben a kérdésben. Ilyen-vagy-olyan, mindenkinek más az esete.
A kövér srácoknak lehetetlen a partner találása. Okkal..
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!