Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként melyik a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként melyik a rosszabb társkeresési szempontból, mackós alkatúnak, vagy soványnak lenni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Úgy jó, ha a pénztárcád mackós, a tested szálkás a kocsid meg BMW.
2020. dec. 31. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Alacsonynak.

Amúgy minkét végletnek megvan a piaca.

2020. dec. 31. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
* mindkét
2020. dec. 31. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nőként nagyon sokszor tetszett kifejezetten sovány férfi. Ilyen 175 cm/ 60-65 kg. De azoknak mind baromi szép fejük volt. Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen férfiak. A mackos, meg kicsit husisabb pasik sosem voltak, és sosem lesznek az eseteim.

Én magam pedig elég magas vagyok, és nem vagyok sem sovány, sem kövér.

Ízlése válogatja.

2021. jan. 1. 00:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A mackós van szerintem hátrányban. Ha valaki vékony, de szikár, inas, olyan "vonalas" az egy férfias tulajdonság. A mackósság, gömbölyded formák, kerekded körvonalak, azok nőiesek, mègha a termete esetleg nagyobb.
2021. jan. 1. 01:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Az átlagos és a valamennyire mackós alkat a legjobb.
2021. jan. 1. 02:05
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ez a kérdés rossz.

Ahány lány, annyi ízlés, és akkor még nem is beszéltünk arról, ha a lánynak mondjuk az egyik az ideálja, de valamit nagyon vonzónak talál a másikban, mondjuk a gondolkodásmódját vagy a szeretetnyelvét, és ezért szeret bele. Vagy mondjuk mi van azokkal, akik kapcsolatban súlyt váltanak, akár negatív, akár pozitív irányban? Akkor szakítson velük a párjuk, csak mert már nem akkorák, mint a kapcsolat kezdetén?!

A lányok is különbözőek. Én nagydarab csaj vagyok. Sosem akartam vékony pasit, aggódnék, hogy agyon találnám nyomni :)

Logikusan azt feltételezném, hogy genetikusan belénk van kódolva, hogy a férfi legyen nagyobb és erősebb, mint a nő, de ma már ez sem helytálló.

Nincs feltétlen igazság ebben a kérdésben. Ilyen-vagy-olyan, mindenkinek más az esete.

2021. jan. 1. 02:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A kövér srácoknak lehetetlen a partner találása. Okkal..

21/N

2021. jan. 1. 07:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a sovány jobban nyerő. Szeretem az élénken körvonalazó állat, arccsontozatot, a tokás áll nagyon nem az esetem.
2021. jan. 1. 10:54
 20/21 anonim ***** válasza:
A mackós alkatból kizárólag akaraterő kérdése normális/izmos alkatot csinálni (akin van zsír, ott az alatt általában van izom is). Aki alapból sovány alkatú, az viszont természetes úton nem feltétlenül tud izmossá válni, legfeljebb szálkássá.
2021. jan. 1. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!