Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ex vs új pasi! Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex vs új pasi! Nem tudom mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Exemmel 2 hónapja szakítottunk. Rövid kapcsolat volt, amiatt lett vége, mert bizonytalan volt én meg türelmetlen, és nem bírtam várni. Én eléggé megbántam a döntésemet és még mindig szeretem. Ő a nagy betűs férfi a szememben. Az ünnepek alatt elkezdtünk újra beszélni és találkozni akar velem. Én megpróbálnám vele újra, de félek, hogy ugyanaz lesz, mint múltkor. Emellett idő közben elkezdtem ismerkedni egy másik sráccal is. Ő kicsit balhés életet él, de elbeszélgetünk, aranyos velem.

Én 20 vagyok, ők 24 évesek. Voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen mit csináltatok és mi lett a vége?

2020. dec. 28. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Tehát a nagybetűs férfi bizonytalan...

Nem javaslom most az ismerkedést.

2020. dec. 28. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha az ex nem balhes, en inkabb vele probalnam meg ujra
2020. dec. 28. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Kell egy új!Olyan aki elfeledteti.Semmi értelme ha eddig nem volt jó,ezután sem lesz.
2020. dec. 29. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Hiába mondanám, hogy az extől mindenki jobb, de ti nők úgyis mindig azon kattogtok, szóval mit vársz? Megerősítést? Menj vissza az exhez, addig úgysem fogsz nyugodni (már rég le kellett volna tiltanod őt mindenhol és levegőnek nézni, ha nagyon nem tudod kikerülni, akkor olyan hideg tekintettel és kimérten kommunikálni vele mint bármilyen olyan férfivel, aki a szemedben nem férfi).

Jó esetben nem fogja szilánkosra törni az arcodat, sem Svájcba kiszervezni prostituáltnak, szimplán maximum majd ürítőzsáknak használ meg esetleg egy kicsit élősködik majd rajtad, ha megunja a munkát. Ilyenek szoktak lenni ezek a felejthetetlen exek...

2020. dec. 29. 04:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy harmadikat javasolnék.

Szükséged van neked egy balhés alakra, hogy lerabolja a lelkedet, idegeidet és elrabolja az idődeet?

2020. dec. 29. 04:52
 6/7 A kérdező kommentje:

Infók róluk

Ex: Ambiciózus, dolgozik (rengeteget,emiatt alig jutott időnk egymásra, de én nagyon tisztelem, hogy ilyen), jó gondolkodású, úriember,de nem nagyon nyílik meg. Szabaidejében vagy munkát vállal, vagy horgászik a barátaival. (1-2 állandó barátja van). Kevés ideje van rám.

Új srác: Dolgozik, de elég sűrűn váltogatja a munkahelyeit. Neki is vannak céljai, és tesz is érte, most akar saját vállakozást. Elég laza, szabadidejében a haverjaival van, meg rallyzik. Ő elég rugalmas, csomószor akar látni engem.

2020. dec. 29. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik írásoddal ütöd a másikat. Az ex a második jellemzés alapján egy ambíciózus, céltudatos ember, nem pedig bizonytalan. Maximum te vagy bizonytalan mindkettővel szemben, ő nagyon is biztos abban, hogy ő és a karrierje az első, meg a haverjai, te pedig vagy beleilleszkedsz oldalbordaként az ő életébe, vagy lehet keresni mást. Neked fontosabb ez a kapcsolat, mint neki.

Az új srác meg nem balhés, csak maximum dugógép, de ennyiből még nem jön le, viszont kevés olyan autóbolond vagy motorbolond srácot ismerek, aki abszolút monogám életet él. Ettől persze sokuk szereti az asszonyt meg családjuk, gyerekeik is vannak, de a numerákra azért nem mondanak nemet.

De amúgy első körben pszichológust javaslok, hogy legyen egy kis önismereted, mit is akarsz valójában, mert így egyelőre annyi biztos, hogy vonzalmat érzel a domináns, magabiztos, független férfiak iránt, amivel önmagában nincs baj, de van benned valami alárendelődési késztetés vagy nem tudom, hogy mindig megtalálod azokat a srácokat, akiknek te csak másodlagos vagy az ő életükben, mert ott kiélheted azt a vágyadat, hogy megküzdj a szeretetükért, figyelmükért, megbecsülésükért.

2020. dec. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!