Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony szűz pasiként érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony szűz pasiként érdemes lenne gyógymasszőrnek kitanulnom, hogy "horogra akadjon" esetleg majd egy nő?

Figyelt kérdés
Sose volt barátnőm, mert vékony férfiatlan alkatom van és arra gondoltam, hogy kitanulok gyógymasszőrnek, mert vhol olvastam, hogy mindig van olyan vendég, aki annyira ellazul és felhevül a szenvedélytől, hogy képes ott helyben beindulni és azért arcra nem vagyok csúnya, hogy akár egy kiéhezett érett nő ne induljon be, aki akár fiatal érintetlen fiúkra vágyik. Mindig vannak fura alakok és egy ilyen helyen nagyobb az esély, hogy akár szűz pasival is elveszti az ember a fejét. A másik pedig, hogy a csajoknak mindig igénye lesz a kényeztetésre és ha nem is vagyok egy Hugh Jackman, azért biztosan lenne olyan bogaras lány, akinél a "kézimunkám" miatt vonzó lennék. Ne hurrogjatok le, mert ez az utolsó esélyem, hogy valaha is kapcsolatom legyen, mert már mindent megpróbáltam.

2020. dec. 25. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

ha akarsz menj gyógymasszőrnek

de hacsak nem úgy nézel ki mint egy etióp éhező akkor inkább máshol van nálad a probléma!

2020. dec. 25. 17:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nőként ezért járok női masszőrhöz. Csak nő bánik velem emberként.
2020. dec. 25. 18:01
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

Nem lenne sikered ezzel. Inkább kezd el sportolni! 28 vagy most igaz? 40 körül már lehet olyan tested aki már egy 40-50 közötti nőnek megfelel. Kitartás! Mi az 12 év a siker érdekében igaz?

👍🏻

2020. dec. 25. 18:12
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek után azt hiszem én is kétszer meggondolom, kihez megyek masszázsra.

2020. dec. 25. 18:20
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, menj inkább villamosmérnöknek, orvosnak, szoftverfejlesztőnek, elméleti fizikusnak...
2020. dec. 25. 19:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pilótának/vadászpilótának, aktuárius üzleti elemzőnek, zenésznek...
2020. dec. 25. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: Asszem én is, ha oda kerülne a sor, hogy masszázsra menjek :D
2020. dec. 25. 19:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
de lehetsz vadakat terelő juhász is.
2020. dec. 25. 19:43
 19/25 anonim ***** válasza:
3: Mindenkinek más segít. Én pl vékony voltam, közel 30kg-ot szedtem magamra, jórészt izomban. Mégsem lett sem több sikerem a nőknél, sem több önbizalmam.
2020. dec. 25. 21:10
 20/25 anonim ***** válasza:
15: Ez megint h_lyeség. Tudod hány nővel találkozik a munkája során egy szoftverfejlesztő? Nagyjából 0 és 10 között. Évente.
2020. dec. 25. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!