Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női hölgyek értékelik a kifinomult stylust?
Figyelt kérdés
Nem értem felfogásilag az itteni hölgyleányokat. Előbb dehonestáló módozatban leszúrnak ha választékosan fogalmazok (pl rendezvous, charme) utána követően hiányolják ezt a formulát, ha következőleg a közönséges és pórias formázatot használom (randi, sárm).2020. dec. 23. 20:06
11/25 anonim válasza:
11 ma már férfi hölgyek is vannak. :D
12/25 anonim válasza:
Nem irom priviben, de azt kéne: Ez a stilus nem kifinomult, hanem nagyon gáz. Erre nem sok vevő lesz.
13/25 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a hülyét, pszichiátriai beteg, csak ide jár bohóckodni, mert unatkozik.
14/25 anonim válasza:
Csak nekem félelmetes és lelombozó, hogy milyen savanyú, mindent véresen komolyan vevő emberek járnak ide? Miért nem lehet egy jót nevetni vagy mosolyogni a hülyeségen? Miért kell azt hinni, hogy ő valami fogyatékos, aki tényleg így csajozik? Kioktatni a helyesírásról meg a nyelvhelyességről, hogy lehettek ennyire ostobák? Annyira egyértelmű, hogy poén az egész, feldobja a hangulatot, engem mindig megmosolyogtatnak ezek a kérdések, szeretem őket.
15/25 anonim válasza:
14: Nyilván troll a kérdés, ezt mindenki tudja. De azért az is megdöbbentő, hogy van, aki szerint ez humoros. Altesti poénok szintjénél 40 szinttel lejjebbi kategória lehet ez humorban, már ha annak lehet nevezni.
16/25 anonim válasza:
Valami újat kérhetnénk? Ez már rég uncsi.
17/25 anonim válasza:
Valószínűleg nem ugyanazok a női hölgyek írják azt, hogy nem fogta meg őket a domináns alpha male stylusod, mint akik nevetnek egy jót rajta és symphaticusnak ítélnek. :D Tudod, az életben vannak, akik kedvelnek valamiért és valakik nem.
19/25 anonim válasza:
Rég röhögtem ennyit egy kérdésen. Ez a ,,póriasság" dzsentri vonala. Szeretem az effajta humort.
20/25 anonim válasza:
this dude is crazy but in the good way.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!