Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hazudni családi állapotról, férfiak? Őszinteség már kihalt?
Már a második pasiba botlom úgy, hogy nem képesek elmondani, hogyan is állnak kapcsolat terén. Az egyik még be sem adta a válást, de elváltnak mondta magát, a másik is vadul érdeklődött és nyomult, holott - mint kiderült - van élettársa.
Engem mindkét eset eléggé megviselt. Már nem bízom senkiben és nem hiszek senkinek.
Én ugy találtam meg a párom,hogy nős voltam.Nem éltünk mar együtt.Még a válás sem volt beadva.
Nomost 2 variáció volt.
Vagy azt mondja:Nézd,én nem hiszek neked,felejtsük el egymást/Add be a válást.Mutasd meg az iratot,amiben a bíróság értesített,hogy befogadta a válást.
Vagy azt mondja,hiszek neked.
Az utóbbi volt.Együtt vagyunk.Bízott bennem.És ez jó érzés visszatekintve is.
Beadtam a kérelmet.
Idén augusztusban mondták ki a válást.
Mindketten becsüljük a másikat.
Én azért,mert megtisztelt a bizalmával,és mert fontos voltam neki annyira.
Ő pedig azért,mert tudja,hogy amit mondok,az úgy is van,és úgyis lesz.
#9 - gyanakodtam, mert dugdosta a telefonját, kiderültek róla egyéb dolgok is.
Persze többször próbáltam megbeszélni, hogy szeretne-e még velem lenni, a válasz persze igen volt. Szeret, adjak időt, rendbeteszi az egyéb gondjait és minden jó lesz.
Sajnos éreztem, hogy más is van a dologban, így kutakodtam. Találtam egy gyanús telefonszámot, felhívtam és a nő volt az.
Éppen randiztak, mikor hívtam a nőt. Bár nem mondtam, ki vagyok.
Úgy vártam haza az éhes drágáámat, hogy ki az a nő?
Aztán persze harapófogóval kiszedtem belőle hogy igen, vele találkozott. A nő nem tudott rólam. Felhívtam, hogy ő is tisztában legyen azzal, hogy mind a kettőnknek hazudott. Nem igazán érdekelte. Az exem elcuccolt tőlem még aznap este, hétvégén már együtt voltak és érkezett a közös profilkép a csaj részéről. :)
Hát, egészségükre..
Tessék! Ennyit az őszínteség igényéről!
A 10-es kommentben leírtam, hogy mi az oka, az eredménye 0%.
Dehogy igénylitek az őszínteséget! Azt akarjátok mélyebb hangon visszahallani a férfiaktól, amit gondoltok.
Azok a férfiak, akiknek ez jól megy 99%-ot megfektetnek, az 1%-ot, ahol meg lebuknak (nem, ez nem azt jelenti, hogy nem működik a taktikájuk, csak most hibáztak) simán elengedik, mert nem hiányzik.
Legyünk őszínték, de ha valaki elmondja a valóságot, akkor ahelyett, hogy elgondolkoznánk rajta, inkább jól lepontozzuk, jelezve, hogy baromság, mert nem illik a szép rózsaszín álomvilágunkba
12 Sajnálom. Én ettől a helyzettől rettegek, hogy majd míg a vacsorát főzöm vagy a közös életünkön gondolkodom, addig ő mással ismerkedik meg miegymás.
Erős vagy, és volt lélekjelenléted is, hogy utána menj a dolgoknak, a megérzéseidnek. Remélem azóta már van hűséges párod!
Én az exemmel anno úgy ismerkedtem meg, hogy volt pasija. Találkozgattunk, randiztunk, de megmondtam neki, hogy amíg nem szakít vele addig részemről nem lesz továbblépés. Utána még összejártak, találkoztak, de végül teljesen megszakított vele minden kapcsolatot.
Nem is értem egyébként, hogy hogyan lehet ennyire gyorsan továbblépni egy kapcsolatból, gyakorlatilag átmenet nélkül egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Számomra ez lehetetlen lenne én a mai napig nem dolgoztam fel 100%-osan a szakítást, pedig már másfél éve volt.
Persze én is ugyanígy jártam, amíg együtt voltunk közben ő már "szervezte" magának az új kant, hogy "zökkenőmentes legyen az átmenet".
Brutális, erre nem tudok mást mondani.
Mert ha belegondolunk az embernek a párja, jó esetben az aki legközelebb áll hozzá testileg, lelkileg.
Hogyan lehet mégis az, hogy megcsalják egymást, hogy ennyire hamar váltanak egyesek kapcsolatból kapcsolatba?
Számomra ez azt jelenti, hogy együtt vagy valakivel évekig, de az egész csak egy hazugság, kvázi fölöslegesen pazaroltad az idődet, egy olyan emberre akinek valójában semmit sem jelentettél.
Ha nem így lenne akkor, neki is ugyanolyan szenvedés lett volna a szakítás.
Viszont tanulni is lehet az ilyen esetekből, aki egyszer is eltitkolja a családi állapotát, nem vallja be, hogy amúgy "hivatalosan" még kapcsoaltban van valakivel és mégis ismerkedik, az megbízhatatlan és VELED is ugyanezt el fogja játszani.
11:
Lett volna egy harmadik variáció is.
Hogy azt mondja: "Amíg foglalt vagy, addig ne találkozzunk. Adok neked 2 hónapot, hogy add be a válópert. Addig várok rád, nem ismerkedek mással. Ha addig jelentkezel, és mutatod, hogy elindult a válás, akkor randizhatunk. Ha letelik a 2 hónap, akkor én is nézegetni kezdem a férfiakat. Ha akad, akad, ha nem, nem. Még akkor is érkezhetsz jókor, de akkor már nem várok rád."
Nem is hinnéd, hány naiv libuska vár éveken át hiába arra, hogy a "válófélben levő" férfi beadja a válópert és tényleg pontot tegyen a házassága végére. És addig minden karácsonykor a férfi a családjával ünnepel, ő meg egyedül sírdogál a fa alatt.
"Nem is hinnéd, hány naiv libuska vár éveken át hiába arra, hogy a "válófélben levő" férfi beadja a válópert és tényleg pontot tegyen a házassága végére. És addig minden karácsonykor a férfi a családjával ünnepel, ő meg egyedül sírdogál a fa alatt."
Ez pont így van.
Az én társaságom mostanában tölti a 40-et. 2 olyan nő is van, aki több mint tíz évet áldozott ilyen féfire az életéből, és mostanában esett ki a szerető státuszból (az egyik kapott egy gyereket is búcsúajándékba, de a pasas maradt a feleségével). És mindegyik azt reméli, hogy ő lesz az, akit majd feleségül vesznek végül, mint 11-es tette. Pedig ez elég ritka.
Nincs itt sokszor semmilyen átverés ezeknek a nőknek mindegyike kaphatott volna magának férfit, de neki az az egy kellett (pont az, a szőke kékszemű), most késő harmincas, kora negyevenesként meg fel vannak háborodva, hogy a férfiak náluk fiatalabb nőket keresnek (nyilván senki nem akar egy levetett szerető után a B megoldás lenni).
Sok esetben a csajokat át sem kell vágni, átvágják ők magukat, nyílt lapokkal játszó férfi mellett is kitartanak, és utólag megy a siránkozás, hogy mekkora mocsok, megígérte, hogy válik.
De amíg van egy olyan pár százaléka a férfiaknak, akiknek a nők bármit eltűrnek (és akik persz gond nélkül ki is használják ezt), addig felesleges itt bármiről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!