Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai online társkeresők világában létezik még olyan lány, aki csúnyának érzi magát?
#8. Nem érzem, hogy “visszanyalna a fagyi”. Egyszerűen megállapítottam, hogy azoknak a férfiaknak a közeledése, akik fűre-fára ráírnak, nem javít az ember kinézetébe vetett hitén. Mert, ha ráír a félszemű csajra, mert hátha összejön vele, akkor nyilván abban sem lehetek biztos, hogy engem szépnek tart.
Az, hogy a férfiak hogyan érzik magukat, vagy a férfiaknak vagy a nőknek rosszabb, nem szerepelt a kérdésedben, így nem tudtam, hogy erre a kérdésre is kompatibilisnek kell lennie a válaszomnak.
#12 “Csak tudod egy párkapcsolat a bizalomról szólna, ha mindkét fél már úgy megy bele, hogy hol akarja átverni a másik és a hibát keresi az találni is fog hibát.”
Soha nem ismerkedtem Tinderen, mindig olyanokkal jöttem össze, akiket hosszabb ideje (1-6 év) ismertem és így meg tudtam bennük bízni. De nem gondolom, hogy egy “harmadik randitól járunk” párkapcsolatban a felek őszintén és mélyen bíznak egymásban, miközben kb. egy hónapja ismerik egymást és annyit tudnak a másikról, amit elmondott. Ez még lazán az az ismerkedési szint, amikor bárki bekamuzhat magáról bármi fontosat és nem derül ki.
Bocs, az előző a nyolcas volt.
#12 Miből gondolod, hogy nincs párkapcsolatom?
"Bánt, amikor a fagyi visszanyal?"
ENgem egyáltalán nem bánt, azért írtam csak, mert rettentő téves az az elképzelés, mindne lány, 20, tökéletes pasi közül választhat. Ez egyszerűen nem igaz. Aztán itt sajnáltatjátok magatokat, hogy egy lányra 20 férfi jut. Honnan? A világon nincs ennyi férfi. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy milyen a felhozatal.
Miről szeretnél beszélgetni Gajdos, Szeszlé, Recski, felsőbb matek, ropi, szoftlabok, sch?
(A szoftlab 4 elég jó volt, kiváncsi vagyok, hogy felkerült-e már a helyes dokumentációja az első házinak, amikor a use case diagramm helyett mindenki valami teljesen mást csinált, mert az egyik csoport, aki ötöst kapott, feltöltötte a sajátját és évekig mindenki a rossz példát másolta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!