Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinosnak mondott jó nők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinosnak mondott jó nők, ti adnátok esélyt egy kicsivel alacsonyabb pasinak, ha egyébként minden rendbe lenne vele? (154 cm)

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 06:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
52%
Kedves kérdező, adhatod a zöld kezet. Persze hogy össze, még 120 centis férfival is, a jó nők kifejezetten a minél alacsonyabb pasikra hajtanak. 🙂
2020. dec. 10. 12:54
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
154 centisnek nem. 20 centivel lennék nála magasabb. Max 5 centivel ha alacsonyabb az belefér de 20 nem.
2020. dec. 10. 14:57
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok jó nő,de biztos hogy nem adnék esélyt.
2020. dec. 10. 15:16
 34/40 anonim ***** válasza:

Kérdező: te mit tudsz a nőnek adni?

A nőtől ugyanis 2 dolgot elvársz:

- legyen csinos

- fogadja el, hogy te csak 1.50 vagy

Oks, ez így világos. Mi az, amit cserébe ajánlasz? Mármint, olyasmit, amivel kompenzálod, hogy nem vagy túl magas

2020. dec. 10. 15:23
 35/40 anonim ***** válasza:
49%

34#

A derékszélesség kompenzálja nem?

2020. dec. 10. 15:27
 36/40 anonim ***** válasza:
34 Hát nem érted? Ezen kívül minden van vele. :D
2020. dec. 10. 15:39
 37/40 anonim ***** válasza:
36 rendben van vele*
2020. dec. 10. 15:40
 38/40 anonim ***** válasza:

37: ok, ezt értem.

De tegyük fel, hogy velem is minden ugyanannyira rendben van, mint a kérdezővel (nem nincs, mert nem vagyok tökéletes, de ez most mindegy), csak én mellette 185 magas vagyok (vagy 175, vagy bármi, ami a csajnak az álom).

(nekem a legtöbb barátnőm 1.60 alatt volt, és egyiküket sem zavarta a magasság különbség, sőt, szerették, hogy ilyen vagyok)

2020. dec. 10. 16:41
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pont ez a baj az egész kérdéssel.

Olyan nem létezik, hogy tökéletes egyezés, emiatt olyan sincs, hogy minden stimmel, csak 1db dolog nem.

Egy ember sok-sok ezer tulajdonság összessége, kezdve a külső megjelenéstől, folytatva a tanult és az ösztönös viselkedésig, a személyiségen át az olyan dolgokig, hogy mennyire gazdag, milyen vallása van, bármi.

Amikor párt keresel, akkor sosem fogsz olyan embert találni, aki 100%, hanem fogsz egy csomót, aki többé-kevésbé megfelel. És van egy szint ami alá nem adod.

A kérdés nagyon maximum arra vonatkozhat, hogy a nők számára a magasság kizáró ok e, de ezt követően hiába mondja valaki, hogy őt nem zavarná, ettől még sok ezer másik tulajdonságnak is egyeznie kell, hogy valóban párt alkossanak.

2020. dec. 10. 16:45
 40/40 anonim ***** válasza:

38

36 vagyok. Csak vicceltem.:(

Én is nevetek ezen a kérdésen, legalábbis azon, ahogy megfogalmazta a kérdező.

2020. dec. 10. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!