Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szoknya alatt nem volt rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoknya alatt nem volt rajtam bugyi, mikor jöttek hozzánk ismerősök.Jogosan akar ki a férjem mikor észrevette?

Figyelt kérdés

Otthon ritkán szoktam csak hordani, leggingset melegítőnacit is bugyi nélkül hordom.Így kényelmes így szoktam meg.

Délután írtak hogy átjönnek egy kicsit, én meg csak felkaptam egy ruhát,bugyiról megfeledkeztem.Férjem meg észrevette ahogy ültem a kanapén, de nem hiszem hogy látta, csak sejtette.

Utána meg hisztit rendezett,hogy miért nem veszek fel bugyit ha jönnek vendégek.

Jogos volt ez részéről?

Otthon van olyan mikor rajtatok sincs ruha alatt bugyi?

28L

2020. dec. 8. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Dikk!!! Hol a válaszom?
2020. dec. 8. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Hát szerintem ez baromi igénytelen dolog. A bugyi védi a nemiszerved is. Nem mellesleg akkor a méhnyaknyákod is a gatyán landol? Másnap is felveszed?
2020. dec. 8. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem zavar, mikor folyásod van és a nadrágod is olyan? Nem dörzsöl ki? 🤔

Engem tutira zavarna és igénytelennek tartom. Ha ezt megszoktad, legalább mikor vendégek vannak nálatok végy erőt és vegyél fel egyet, mert elég egy bizonyos fényviszony és látszani fog,hogy nincs rajtad.

2020. dec. 8. 23:14
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
Ezt a bugyi nélküliséget sosem tudtam elképzelni. Én nagyon kellemetlenül éreztem volna magam. És igen, szerintem igaza volt. Te se örülnél ha mások előtt lóbálná a himbilimbijét a te jelenlétetben.
2020. dec. 9. 02:48
 15/22 anonim ***** válasza:
35%

Nincs igaza, semmi köze hozzá.

Inkább csinált volna jól meg, miután elmentek a vendégek...

2020. dec. 9. 05:35
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

Én szoktam bugyi nélkül lenni mostanában, melegítógatyában itthon, vagy néha ha hirtelen kell valahova menni, nincs idő bugyira és melltartóra(kabátban úgy sem látszik), leugrom egy két utcát és jövök vissza.

Igen, ilyenkor ha van folyás a gatyán landol, semmivel sem undibb egyik foltos ruhanemű a másiknál, és igen, utána kimosom egyből.

Aludni is bugyi nélkül alszom, pizsamagatyában vagy hálóingben. Ha utóbbiban az ágy lesz olyan, de fogalmam sincs hol. Szerintem ez undibb, mert nem cserélem le naponta az ágyneműt, de fehér lepedőn nem látszik folt.. Ti nem meztelenül vagy hálóingben alszotok?

2020. dec. 9. 06:59
 17/22 anonim ***** válasza:
22%
Mennék hozzátok karácsonyi ebédre
2020. dec. 9. 09:12
 18/22 anonim ***** válasza:
30%

Jogosan.

(El sem tudnám képzelni, hogy fürdésen kívül ne legyen rajtam)

2020. dec. 9. 10:36
 19/22 anonim ***** válasza:
6%

várjál már.

ismerősök járnak hozzád, miközben pandémia van és a távolság is ki van számolva a bolti sorbanállásnál? felelős állampolgár vagy mucika, nem csodálom, hogy a bugyikát is elfelejted. Legalább maszk volt rajtad?

2020. dec. 9. 10:42
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
hiába vagyok lepontozva. Baromi felelőtlen vendégeket fogadni, a pasid helyében én ezért IS kivertem volna...a hisztit.
2020. dec. 9. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!