Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az a két opció van az emberek fejében, hogy egyedül vagy rossz kapcsolatban?
10.
Ha ezt vizsgálgatnánk, az egész gyakori értelmét veszítené :D És vajon mennyien hazudoznának többet, csak hogy "menőnek" tűnjenek? :D
Igazából 3 opció van:
- egyedül
- szar kapcsolatban
- jó kapcsolatban
Amúgy egyedül jobb lenni valóban, mint egy toxikus foshalmazban, ahol 2 Ft-ot nem érsz a másik szemében és aláz.
Minden kapcsolat egy idő után átmegy megszokott kapcsolattá, és csak elvannak a felek egymás mellett. Vagy így maradnak, vagy tovább állnak kapcsolatról kapcsoltra. Normális emberi kapcsolat csak a filmekben vannak.
Nézd meg a "Ketten az úton" klasszikus filmet...
Egy idő után minden kapcsolat rossz, lesz szóval a jobb egyedül mondás szinte mindig igaz lesz.
Nagyon-nagyon ritka az olyan kapcsolat, ami nem romlik el idővel, de azok is tuti, hogy ellaposodnak és csak az egyedülléttől való félelem és/vagy a lustaság miatt nem lépnek ki belőle a felek. Illetve gyerek(ek), pénz, megélhetés és úgy alapvetően a biztonságérzet miatt is kitarthatnak egymás mellett.
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy egy szakításnál, akár csak pár hónapig rossz kapcsolatban való létnél is jobb egyedül lenni akár évekig is.
A szakítás főleg akkor borzalmas, ha az egyik fél még szereti a másikat és meg akarja "javítani" a kapcsolatukat, de a másik már régóta nem érdekelt az egészben és csak megalázza, földbetapossa a másikat minden téren.
Én azt látom hogy az emberek 80%-a az életét egy idealizált kép kergetésével tölti. Ilyen, olyan meg amolyan kapcsolatot keresve. Mert függök.
És az a kisebbség aki erre nem hajlandó, mert nem érdekli azt hülyének nézik.
Egyébként én ezt nem irigylem tőlük. A boldogság meg mint olyan az totál szubjektív. Nem mindenkinek kell ehhez kapcsolat vagy 1 kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!