Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjem az ismerkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok és szeretnék ismerkedni és párra találni. Hogyan indúljak neki. Itt a környezetemben nincsenek olyan lányok és nők akik érdekelnének vagy ismerkedni lehetne velük. Vidéken élek a szüleimmel, gondolom ez sem segíti a dolgot, költözni valahová egyedül nem szeretnék innen.

Ismerősi és baráti körömben sincsenek olyan nők, lányok akikkel ismerkedni elehetne, szóval csak az idegen lányok és nők jöhetnek szóba.

Hogyan kezdjek ismerkedni idegen lányokkal és nőkkel, ha az ismerősi körömben nem tudok ismerkedni és párt találni?

34f

2020. dec. 4. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Állj fel a szszámítógép elől és igyekezz leválni 34 évesen anyádékról. Legyenek önálló gondolataid, utazz, kirándulj, járj el és add fel azt a gondolatot, hogy a környezetedben nincs neked való lány. Gondolom, ezt anyád ültette a füledbe, hogy a kicsi fia minél közelebb legyen hozzá. Ez egy lány szemében nevetséges. Gondolj arra, hogy a szüleid minden kényelmet megadnak, de szexelni nem fognak veled sose. Legalábbis remélem.
2020. dec. 4. 17:51
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es te beteg vagy, vagy csak szimplán troll.
2020. dec. 4. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
"Szia, XY vagyok, és téged hogy hívnak"
2020. dec. 4. 17:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Attól, hogy a szüleim közelében élek még van saját életem és igen ebbe a szüleim is beletartoznak.
2020. dec. 4. 17:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Aki nem fogad el ezért az nem engem keres... lapozz.
2020. dec. 4. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
1# vagyok. Te menthetetlen vagy. Sok sikert. Én megyek a családomhoz. Mert nekem van. De neked csak a szobádban töltött 34 éved van. És azért jöttél tanácsért, mert belül érzed, hogy nagyon nem frankó, ha valaki ennyi idősen még otthon él. S ha ezt bármilyen lány megtudja rólad, leveszi, hogy ez ciki. Mert ilyet csak az csinál, aki vagy baromi lusta, vagy valami nincs rendben vele. Egy ilyen ember nem lesz képes eltartani a jövendő családját, nem fog tudni döntéseket hozni, mert nem szokott hozzá. Vagyis első lépésként le kell válnod a szülői házról. Senki nem mondta, hogy tagadd meg a szüleidet, az életed részei maradnak, a jövendő feleséged és a gyermekeid fontosabbak kell legyenek, mint az anyád véleménye.
2020. dec. 4. 18:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Habár a szüleim közelében élek, nem függök töllük, és amíg ez jó nekem az a személy elfogad így engem és én önmagam miatt vagyok szimpatikus neki... ha kialakula bizalom és a kölcsönösség akkor természetesen lehet tovább tervezni együtt, távol a szülöktől is.
2020. dec. 4. 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os nekem van otthonom... ha ismernél akkor tudnád a döntéseimet... és nem az anyám véleménye miatt van ez így, hanem azért mert én most így döntöttem.
2020. dec. 4. 18:17
 9/11 A kérdező kommentje:
6-os Mit tudsz te arról, hogy mit érzek belül? Mesélj róla. 😀
2020. dec. 4. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:
irány az online társkereső.. mostanában úgyis azon lógnak a csajok.
2020. dec. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!