Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyit tud emberileg a legtöbb nő neten?
A leírásodból nekem az jött le, hogy nem igen voltál aktív az ismerkedésben, míg a pasik "kedvesek", meg "írtak magukról sokat", plusz "kérdezgettek", amire Te válaszoltál. Csak válaszoltál? Mert ez most nekem úgy jött le. Mert ebben a beszélgetésben az egyik fél passzív, a másik aktív. Az aktív meg egy idő után megunja, hogy csak ő viszi a beszélgetést, és inkább már nem is tesz fel több kérdést, inkább eltűnik, mert úgy érezheti az aktív fél, hogy annyira nem is érdeklődik a lány iránta. Én sokszor vagyok így sajnos, ilyen beszélgetésekkel nem tudok mit kezdeni, mert egyszerűen nem halad sehova, inkább vallatás jellege van.
Persze aztán lehet, hogy Te is kérdezel, csak a kommentedből most nem ez jött le.
"Bezzeg mennyi nő sír, hogy a pasi csak úgy eltűnik akikért oda vannak de nem ismerik rendesen."
És ők is ugyanilyen szánalmasak, mondom nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!