Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem értik meg, hogyha esélyt adnának az inceleknek, azzal mindenki jól járna?
Az incelek elindulhatnának a változás útján, megtörhetnék az átkot.
A nők megtapasztalnák az igazi kedvességet, amilyet a bunkó alfáktól soha.
Az alfák fejlődnének lelkileg, mert konkurenciájuk támadna és ez kimozdíthatná őket a megrekedségből.
Mindenkinek jobb lehetne, csak rajtatok múlik lányok.
A kedvesség alapvető dolog, önmagában semmit nem ér.
"Nekem biztos nem lenne jobb. A magukat 'jófiúknak' nevezők pedig mindig a legnagyobb gyökerek."
Azért ez az általánosítás eléggé gáz. A kérdező megkapja, hogy mennyire általánosít és h milyen gáz, erre a nők közt is mennyi ilyen van. Nem vagy te jobb semmivel a minden nőt kurvázóknál.
16.
Hát, manapság ez a jó bor dolog már nem működik. Most elvonatkoztatok az "inceles" dolgoktól, de mostanság ez úgy működik, hogy bármilyen lehet a bor, rááll egy egész csapat marketinges és leerőlteti az emberek torkán. Ha nem tetszik, akkor is. Lásd a jelenlegi "kasszasiker" filmeket. Többségük elég szar, televannak pakolva idióta és öncélú politikai propagandákkal, de a nép venni fogja, ha elég jó mögötte az "értékesítő csapat"...
Amúgy pedig van olyan bor is - itt már vissza az "incelekhez" - ami lehet jó, de elzárva mindentől senki nem tudhatja azt meg.
Én incel vagyok de én így nem akarnék összejönni egy nővel.
Én úgy akarnék összejönni egy nővel, hogy szimpatikusnak és vonzónak talál.
"Nem olyan nagy áltlánoisítás ez. Normális férfitől még soha nem hallottam, csak gyökerektől, akik csak azért és addig "kedvesek" míg puncihoz nem jutnak. Ha lehetőpségük lenne, akkor a legnagyobb parasztok lennének."
Azon mi nem általánosítás, hogy minden férfi olyan, aki azt mondja? Akkor mi nem általánosítás ha nem ez? A te tapasztalatod az egy dolog, attól még ez általánosítás. Vagy mért nem az? Akkor szerinted nincs olyan nő, akinek a pasija magát jófiúnak definiálja és nem paraszt?
Sokszor hallottam már az összes fiú jófiúnak adja magát a punciért nézetet a gyakorin, nem kell még egyszer.
Mellesleg a jó parti meg a jó fiú az nem ugyanaz tizenhatos. Amúgy lehet, hogy jó parti lenne az ember, csak a hozzáállása rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!