Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőttként mennyire gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként mennyire gyakori a lángoló szerelem és a kamaszos önfeledtség?

Figyelt kérdés
Gimis/egyetemista koromban nem volt szerencsém a szerelemmel. Illetve, inkább úgy mondanám, hogy sokáig nem néztek rám a lányok, utána pedig jött egy, aki egy fantasztikus természetű lány volt, de akkor valahogy nem tudott eléggé tetszeni (ezt azóta keservesen megbántam, de már nem tudok rajta változtatni, már a családtervezésnél tart a mostani párjával). Nagyon szeretnék egy olyan lányt találni, aki egyszerre felelős és családcentrikus, de ugyanakkor kicsit bohókás, gyerekes is, lehet vele random dolgokat csinálni, pl. letenni egy hangszórót és táncolni az utcán, vagy átstoppolni Európán. És nagyon fontos lenne, hogy önzetlen legyen és odaadó, szeresse a gyerekeket. Egy ilyen lányt, azt hiszem, nagyon tudnék szeretni. De egy kicsit attól félek, hogy a koromnál fogva (most vagyok 28 éves) már nem nagyon fogok ilyet találni, mert ezek inkább a kamaszlányokra jellemző tulajdonságok. Viszont nagyon hiányoznak nekem ezek, és nagyon szeretném bepótolni. Szerintetek van ilyen? Ti ismertek olyan idősebb párt, akik még mindig olyanok egymással, mintha kicsit gyerekek lennének? Én egyszer láttam egy ilyen nénit egy zenés-énekes istentiszteleten, azóta se tudom elfelejteni. Olyan volt, mintha még mindig egy gyerek lakozna benne.
2020. nov. 30. 16:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: őszintén szólva szerintem te egyszerűen egy másik generáció vagy, aki nem érti a fiatalok gondolkodását, igényeit, emellett valamiért szereptévesztésben vagy, és azt hiszed, az a dolgod, hogy az anyám legyél anyám helyett és kioktass. Megkérnélek, hogy ide többet ne írj, mert erre nem vagyok kíváncsi. Lelúzerezel úgy, hogy f*szt se tudsz arról, hogy ki vagyok, vagy mit értem el, milyen végzettségem, állásom van, stb. Meg elkezded firtatni a lakásomat, tipikus szarrágó magyar mentalitás. Fogadok, hogy valami begyöpösödött boomer vagy, aki életében semmi izgalmasat nem csinált, és most azzal szórakozik, hogy azzal frusztrálja a fiatalokat, hogy mindenkinek kádárkori kisembernek kell lennie. Ezt esetleg tartogasd a nyugdíjasklubra, jó? Látszik, hogy fingod nincs a mai lányokról, meg a mai fiatalokról úgy általában. És csak a rend kedvéért: de, igen, létezik ilyen lány, találtam is, nem is egyet. Teljesen rendben vannak vele. Ellentétben veled, nem kádárjanibácsi tanította őket arról, hogy mi az élet, hanem tovább látnak a panelablakuknál, és képesek felfogni, hogy nem ördögtől való az élmények gyűjtése vagy akár az élethosszig tartó tanulás, esetleg új szakma kitanulása ilyen korban.
2020. dec. 1. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!