Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik,hogy egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik,hogy egy lánynak "butuska" arca van?

Figyelt kérdés
Egy héten pl többször is előfordul,hogy lecsúszott,koszos,kb hajléktalan külsejű férfiak jönnek oda hozzám,és különböző ajánlatokat tesznek vagy éppen csak nekiállnak beszélgetést kezdeményezni,én meg nem győzöm levegőnek nézni őket.Másik oldalról,néhány hónapja fent vagyok két ismerkedős oldalon,és kb az összes üzenetben olyanokat kérdeznek tőlem,hogy mikor sze*eltem utoljára,mikor megyek fel az adott illetőhöz,tényleg semmi tiszteletet nem mutatnak felém,sőt voltak olyanok is,akik elmondtak minden büdös ri....-nak,és közölték egy elhasznált,ostoba nőcske vagyok.Létezhet,hogy tényleg butácska külsőm van,és azért van ez? Vagy manapság ilyen alakok vannak csak ismerkedős oldalakon? Ami még talán fontos,hogy legyen akár családi ismerős,távoli barát vagy idegen stb megkérdezik hol dolgozok,mindig kb majdnem tátva marad a szájuk,hogy egyetemre mentem gimi után.Pedig szerinte ezzel semmi megdöbbentőt nem mondok.Ilyen létezhet,hogy valamiért a külsőm alapján gondolhatnak butának?

2020. nov. 27. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha van is, szép az is.
2020. nov. 28. 08:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Suliban mindig 4-5 voltam.

Nem szoktam megosztani semmit,facebookot is csak jóformán hírolvasásra használom meg ismerősökkel beszélek.Szóval várom az ötleket,hogyan keltheti valaki külsőleg komoly nő benyomását? 🙄 mert nem hinném,hogy belsőleg lennék ilyen.

2020. nov. 28. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!