Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal aki már volt együtt 3 közeli haveroddal is?

Figyelt kérdés
csak szexuálisan
2020. nov. 27. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem itt az a légfurcsább, hogy hogyan tud egy társaságból 4 srác is tetszeni egy lánynak.. Van barátom, de mindig nagyon nehezen találtam olyat, aki egyáltalán bejött, legalább szexuális értelemben.
2020. nov. 27. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

11: vannak lányok, akiknek mindenki tetszik...

Olyan 20 lehettem, amikor volt egy szűkebb 5-6 fős társaságom, és egy bővebb olyan 30-40 ember. Aztán valahogy egyszer a bővebb körön keresztül bekerült egy lány, akivel randiztam, ott ültünk a parkban nagy romantikusan (legalábbis én azt gondoltam), ő meg megkérdezte, hogy le@opjon e...

Aztán pár nappal később kiderült, hogy kb a társaság összes vállalhatóbb férfi tagjával kikezdett. Később kiderült róla, hogy a nagyszülei nevelték fel, nem voltak szülei, így aztán elég erősen szeretethiányos volt, és valahol ezzel kompenzált.

Nálunk nem volt olyan a társaság, hogy kézről-kézre adogassuk, de tudok olyan esetet, ahol kb ez történt, a csajból ilyen mindeni barátnője lett, és ő sem bánta

2020. nov. 27. 12:12
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Van egy csaj ismerősöm aki az egyik haverommal járt régebben, nagyjából így került be a bővebb haveri/ismerősi körbe. Na azóta a csaj nagyjából kikezdett MINDENKIVEL, azon röhögünk magunk között, hogy ki lesz vajon a következő áldozat? Kb. 2-3 havonta cseréli a pasikat és csak az nem dugja meg aki nem akarja. Pedig szép csaj és még fiatal is.
2020. nov. 27. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt
2020. nov. 27. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Kukkants ki a szulofaludbol, az sokat segit.
2020. nov. 27. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!