Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a homoszexuális férfiak sokkal
szexibbek mint a heterok? 😔
Figyelt kérdés
Rengeteg meleg pasi brutálisan szexi, azonnal ágyba mennék velük. Tinderen is sajna csak a selejt pasik húznak jobbra és olyan elkeseredett leszek amikor egy jó pasit látok bárhol és kiderül hogy meleg. 😔
"Igényesebbek. A hetero pasik közül sokan bnzisnak tartják, ha foglalkozol a külsőddel."
LOL. Igényes hetero 23 éves pasi vagyok. Most a korlátozás alatt csak otthon edzem és futok, viszont a hajammal nem foglalkozom. Viszont alapjáraton nemcsak sportolok, hanem foglalkozom a hajammal, ruhámmal. Sok hetero pasi igényes. Viszont a melegeken érződik sokszor ez a bu.zis viselkedés, a túltolt igényesség, ami undorító. Mondjuk az igaz, hogy ők sokat foglalkozhatnak magukkal, viszont a heterok is szoktak, viszont sok melegről beszédstílusból, öltözködésből is azt mondod, hogy ez bu.zi.
2020. nov. 24. 11:13
22/33 anonim válasza:
Azaz az öltözködésemmel. Nyilván ha kimozdulok. Előző vagyok.
2020. nov. 24. 11:14
23/33 anonim válasza:
21, akinek nem inge, ugye... Senki nem mondta, hogy nincsenek igényes hetero pasik. Hála a jó istennek, vannak. De ettől még sajnos nem elhanyagolható azoknak a pasiknak a száma sem, akik szerint 3 flakon dezodor helyettesíti a zuhanyzást.
2020. nov. 24. 11:28
24/33 anonim válasza:
Mert a meleg férfiaknak más férfiak elvárásainak kell megfelelniük, a heteroknak a nők elvárásainak. És a férfiaknak mindig fontosabb a külső.
2020. nov. 24. 11:35
25/33 anonim válasza:
nem vagyok olyan. de akkor sem tartom fair-nek selejtnek tartani valakit. Bárhogyan is nézzen ki.
2020. nov. 24. 11:40
26/33 anonim válasza:
Nemcsak kinézet miatt tartok annak embereket, hanem gusztustalan szintű igénytelenség + rosszindulatú jellem miatt. Pl. amikor bepróbálkozik egy minden téren legalja alak, visszautasítom, és akkor még én vagyok a válogatós, beképzelt utolsó ringyó még akkor is, ha a visszautasítás okának azt jelöltem meg, hogy már van párom. Meg osztja még fél óráig a nőgyűlölő szövegeket. Ilyenekre mondom, hogy selejt. És sok ilyen van.
2020. nov. 24. 11:46
27/33 anonim válasza:
Nőben is sok ilyen van. Mégsem tartom őket selejtnek.
2020. nov. 24. 11:50
28/33 anonim válasza:
mert gusztustalan hozzáállásod van cicu.
2020. nov. 24. 12:11
29/33 anonim válasza:
"Testileg-szellemileg igénytelen férgek."
Valakinek nagyon megy az ítélkezés, csak kérdés, hogy mégis mire fel :'D
2020. nov. 24. 12:15
30/33 anonim válasza:
Aha. Mégis inkább én vagyok képes szeretetre és normális, tartós kapcsolatra, nem ezek a rosszindulatú, zaklató senkik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!