Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ismerkednétek olyan 28 éves nővel, aki szolgálati lakásban él, mert nem tud kifizetni egy albérletet?
Igen.
Ez nálam nem kizáró ok, ellentétben sok nőnél.
26/f
Hivatásosként én is laktam szolgálati lakásban.
Komolyan, ki az a barom, aki egy ingyen lakás helyett albit vagy hitelt fizet??? Jó..., az a sok majom, aki inkább albiba megy a nagy lakásból, mert nehogymá' asszongya rá valami szakadt kiscsaj, hogy "MAMHOTELES".
A szolgálati lakás nem ugyanaz lényegében, mint egy albérlet, csak kedvezményes összeget (vagy néha semmit) nem fizetsz albérleti díjként?
Ezzel mi lenne a baj? Brühü, túl sok pénzt spórolsz azon, hogy kell annyit fizetned a lakhatásért? Vagy ezzel kinek és mi baja lenne? Nem értem a kérdést.
A szolgálati lakás nem azt jelenti, higy csóró.. Hanem, hogy jelképes összegért van lakhatasa, ergi a fizetése nagyrésze megmarad.
Ez egyenruhásoknál, közszférában dolgozoknal egyértelmű, hogy ahol dolgozik, ott van lehetősége szolgálati lakásra. Ez pozitívum, nem negativum..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!