Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt a nők 90%-ánál undort az, hogy az ismerkedés mélyebb témáinál el szoktam mondani hogy pasival is voltam együtt?
10 mert a no szajaba nem volt farok? Lol mert mashogyan nem lehetsz aids es ugye?
Es akkor? legalabb te nem vagy egy homofob, idegbeteg ember, aki elfolyt dolgokat es mindenki b..zi, aki kiprobal dolgokat. Reszben irigyellek, mert legalabb meglepted a fantaziad ha tetszett a pasi, ha nem.
Ha mondjuk csak kiprobalas volt, vagy poenosra vennem, vagy nem mondanam el.
Mert szemellenzősek és túlzottan konzervatívak.
Engem ez nem zavarna, de én ugye egy "full taszító libsi femináci" vagyok.
Jaja vagy prűd.
Persze, noknel jo pont ha seggbe rakjak meg akar mas nok szajaban turkal, de a ferfi az ne probaljon ki semmit
Én férfiként mondom, hogy volt már egy csaj akivel randiztam és kiderült, hogy biszex. Én attól is hánytam. Adtam egy esélyt de nekem nem kell olyan aki az utcán is megnézi a lányokat szexuális szemmel is.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!