Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ez jó a társadalomnak, vagy éppen a férfiaknak, hogy az elmúlt 30 évben (még a 80 as években a régi hagyományok megvoltak, de aztán Baywatch, Pretty Woman, média stb felülírták ezt) akkora lovat adtak a nők alá, hogy most már ők a minden?
miért kellene valaminek lennie? az van amit éppen a társadalom alakít magának
és ez szerinted tök jó. A klímaváltozást is a társadalom, a mértektelen pénzhajkurászás, a gyárak maxra járatása hozta, aminek az eredményét már lassan tapaaztaljuk, pl h hó már alig esik itthon (34 vagyok, 90 es években olyan havazások voltak, hogy nem tudtunk suliba járni).
most ennek mi köze van a kérdésedhez?
Csak válaszoltam az illetőnek. De látom baj van nálad a toronyban, ha egy kitérő választ is megszólsz.
csóró, minimálbéres, előnytelen külsővel is volt csajom, ráadásul a netes társkeresőn, gáz dumával.
Ja és nem foglalkoztam elméletekkel, hanem próbálkoztam a csajoknál.
Lúzer Rinya.
Inkább szedd össze magad.
el kell fogadnod, hogy bármilyen nő nyugodtan válogathat, sorban fognak állni a férfiak hogy megdugják. viszont akiket kiválaszt dugásra, azok a férfiak kis százalékát jelentik, azonban ők folyamatosan reszelnek mint a nyulak
sajnos igaz
és ebből is adódik az, hogy sorban áll minden férfi, mert örül ha puncihoz jut
szintén igaz
Mentsük meg a pingvineket az èjszaki sarkon.
Vilàgbéke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!